AIRCO ONDERHOUD OSS

Vul het formulier in en we plannen samen het onderhoud in

Onderhoud aan je airco laten uitvoeren is niet verplicht, maar wordt ten zeerste aangeraden. Met regelmatig onderhoud zorg je voor een optimale werking en veiligheid. Met jaarlijks onderhoud aan jouw airconditioning verleng je daarnaast de levensduur. Wij hebben een extra snelle service in en rondom Oss!

Onderhoud airconditioning oss

Omdat onderhoud aan de airco eigenlijk jaarlijks moet gebeuren, bieden wij onderhoudscontracten aan. Hiermee zorg je ervoor dat je reparatiekosten voor bent. Bovendien dient de airco goed onderhouden te worden voor je eigen gezondheid. Een vieze airco kan zorgen voor vervuilde lucht in huis. Wilt je geen onderhoudscontract afsluiten? Dan is het ook mogelijk dat een airco installateur eenmalig onderhoud aan de airconditioning komt uitvoeren.

Onderhoudscontract airco

Eenmalig onderhoud airco

Meer informatie of een onderhoudscontract afsluiten?

Heb je nog vragen, wil je meer informatie of wil je een onderhoudscontract afsluiten? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Stuur ons een bericht via het contactformulier of neem telefonisch contact met ons op. 

Wij onderhouden ook airco's in:

Den BoschRosmalen – Oss – Berlicum – Den Dungen – Vught – Vlijmen – Nieuwkuijk – Haarsteeg – Ammerzoden – Hedel – Velddriel – Kerkdriel – Empel

Call Now ButtonBel ons