Wegens de vakantie zijn wij beperkt beschikbaar tot en met 20 augustus, voor spoed kunt u bellen naar: 073 203 3191

LEKKAGE ROSMALEN

Ontvang meer informatie of maak een afspraak

Een lekkage in huis is erg vervelend en kan leiden tot grote schade aan jouw woning. Bijvoorbeeld vocht in de muren, vocht in het plafond, waterschade aan uw meubels of schimmel in huis. Het is daarom zaak om een lekkage zo snel mogelijk te verhelpen. Wij zijn gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring in het oplossen van lekkages in de regio Rosmalen.

Lekkages oplossen

Heb jij last van een lekkage in huis? Dan zijn wij de specialist die dit voor je kunnen oplossen. Veel voorkomende lekkages zijn bijvoorbeeld: de badkamer, lekkende CV-ketels, de vloerverwarming, sanitair zoals kranen en wc’s maar ook het dak of dakgoot. Wij kunnen je helpen bij het repareren van iedere lekkage in huis.

Lekkage met spoed

Heb je een erge lekkage in huis en kan het niet wachten? Neem dan direct contact met ons op. Wij staan 24/7 klaar voor spoedgevallen. Tot die tijd zijn er dingen die u zelf kunt doen om grotere schade of kortsluiting te voorkomen.

Wij komen graag vrijblijvend langs

Heb jij last van een lekkage in Rosmalen en wil je deze zo snel mogelijk verholpen hebben? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag bij je langs om de situatie in te schatten. Je krijgt vervolgens een vrijblijvende offerte op maat. Voor een afspraak kunt je contact opnemen via ons contactformulier. Wij doen ons best jou zo snel mogelijk van dienst te zijn. Heeft je liever direct contact? Bel dan naar 073 657 9143.

Wij verhelpen ook lekkages in:

Den Bosch – Rosmalen – Oss – Berlicum – Den Dungen – Vught – Vlijmen – Nieuwkuijk – Haarsteeg – Ammerzoden – Hedel – Velddriel – Kerkdriel – Empel

Bel ons