LOODGIETER DRUNEN

Ben je op zoek naar een loodgieter in Drunen? Onze loodgieters staan graag voor je klaar! Door onze vestiging in Den Bosch hebben wij een extra snelle service in en rondom Drunen. Wil je vrijblijvend advies over loodgieterswerkzaamheden? Vul dan onderstaand formulier in. Heb je liever direct contact? Bel ons dan. Lommers is altijd bereid je te helpen.

 

Wanneer heb je een loodgieter nodig?

Voor verschillende problemen kun je contact met ons opnemen. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op om te zien wat we voor jou kunnen betekenen. Voor onderstaande werkzaamheden, kun je altijd contact opnemen. 

Leidingen verleggen

Lommers staat voor je klaar bij leidingwerk. Hierbij kun je denken aan het plaatsen en verleggen van leidingen. Dit kunnen we voor je doen in de badkamer, toilet of bijvoorbeeld ook in de keuken. 

Lekkages opsporen

Daarnaast kunnen we als erkende loodgieter in Drunen ook helpen bij het opsporen en verhelpen van lekkages. Niet is zo vervelend als waterschade, daarom is het belangrijk om hier snel bij te zijn.  

Wat zijn de kosten van een loodgieter?

Elke situatie is anders en hierdoor kunnen we geen vaste prijzen geven. We maken wel graag een offerte op maat voor jou. Hierdoor weet je van tevoren precies wat je kunt verwachten. Neem daarom contact met ons op om te zien wat we voor jou kunnen betekenen. 

Dit zeggen klanten over onze loodgieters in Drunen

Duidelijke offerte met uitgebreide prijsopgave en uit te voeren werkzaamheden. Een deel van de materialen kon worden hergebruikt, wat in mindering werd gebracht op de rekening. Er werd snel materiaal opgehaald om het toilet te repareren. Prima en snelle service! -Joke (zie klantenvertellen)

review loodgieter lommers

Contact opnemen met een loodgieter in Drunen?

Heb jij hulp van een loodgieter nodig in of rondom Drunen? Heb je last van lekkages of moeten er leidingen worden verlegd? Neem dan nu contact op met loodgieter Lommers. Voor advies of het maken van een afspraak, stuur ons een bericht via het contactformulier of geef ons een belletje. Wij staan 24 uur per dag voor je klaar! 

Voor verstoppingen verwijzen wij je naar www.derioolman.nl

Onze loodgieters werken ook in:

Den BoschRosmalenOss – Berlicum – Den Dungen – Vught – Vlijmen – Nieuwkuijk – Haarsteeg – Ammerzoden – Hedel – Velddriel – Kerkdriel – Empel – Uden – WaalwijkBoxtelVeghelZaltbommel

Bel ons