SANITAIR DEN BOSCH

Ontvang meer informatie of een offerte op maat

Woon je in Den Bosch en heb je hulp nodig op het gebied van sanitair? Wij kunnen jou hierbij helpen. Onze loodgieters zijn bekwame vakmannen met jarenlange ervaring. Bij ons kun je terecht voor o.a. het plaatsen van je badkamer, badkamerrenovaties, het leggen van aansluitingen, verhelpen van verstoppingen en nog veel meer. 

onze Sanitaire werkzaamheden

Sanitair installatie Den BOSCH

Of je nu een bad, een douche of een toilet wil laten installeren, het installeren van sanitair vraagt om een ervaren monteur. Onze monteurs beschikken over veel ervaring, kennis en de juiste materialen. Of het nu gaat over het vervangen van een toilet of het plaatsen van een geheel nieuwe badkamer, wij hebben de juiste installateurs in huis. 

Sanitair onderhoud DEN BOSCH

Wij voeren ook onderhoud uit aan de sanitaire installaties regio Den Bosch. Denk hierbij aan het preventief doorspuiten van het binnenriool, het preventief afsluiten van de stopkranen in verband met vorstperiodes, het controleren van alle sanitaire toestellen; kranen, wastafels, etc. 

Veelgestelde vragen

Wat valt er onder sanitaire installatie?
Wij kunnen je badkamerrenovatie van A tot Z verzorgen. Denk aan het slopen en verwijderen van de huidige meubels, het verleggen van alle leidingen en het regelen van een tegelzetter.

Wat valt er onder sanitair onderhoud?
Onder sanitair onderhoud valt onder andere het preventief doorspuiten van het binnenriool, het preventief afsluiten van de stopkranen in verband met vorstperiodes, het controleren van alle sanitaire toestellen; kranen, wastafels, etc. Het onderhouden van je sanitair voorkomt gebreken en hoge reparatiekosten.

Wat zijn de kosten voor sanitaire installatie?
De kosten zijn erg afhankelijk van je wensen en de grootte van de badkamer/toilet. Wij maken graag een vrijblijvende offerte. Zo kijken we naar jouw situatie en maken we een prijs op maat

Waarom kies je voor Installatiebedrijf Lommers?
Installatiebedrijf Lommers is al ruim 90 jaar (!) actief. Sinds 1930 staat dit familiebedrijf bekend om snelle service en deskundig optreden bij loodgieterswerkzaamheden en alles rondom jouw airco.

Wij werken ook in:

Den Bosch – RosmalenOss – Berlicum – Den Dungen – Vught – Vlijmen – Nieuwkuijk – Haarsteeg – Ammerzoden – Hedel – Velddriel – Kerkdriel – Empel

Call Now ButtonBel ons