lekkage verhelpen

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Lekkage verhelpen

Heb jij last van een lekkage in huis? Krijg je plotseling vlekken op de muur of op het plafond? Dit is meestal het gevolg van waterschade. Schakel in zo’n geval direct een specialist in die de lekkage kan verhelpen. Wij kunnen die specialist voor jou zijn! Wij verhelpen de lekkage snel en voorkomen de kans op gevolgschade en oplopende kosten. Neem direct contact op met onze monteurs of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Verschillende soorten lekkages

Lekkage in de
badkamer

Veel lekkages komen voor in de badkamer. Je kunt hierbij denken aan lekkende kranen, kapotte waterleidingen of bijvoorbeeld een lekkage aan je afvoer. Het is belangrijk dat je de lekkage zo snel mogelijk laat oplossen. Doe je dat niet dan kan de lekkage ergere waterschade veroorzaken, waardoor de kosten snel op kunnen lopen. Wij helpen je graag bij het verhelpen van je lekkage.

Lekkage van een waterleiding

Onder de vloer lopen veel leidingen die kunnen gaan lekken. Hierdoor kan het water langs de vloer naar beneden stromen en zorgen voor vochtplekken op het plafond of in de muren. Vaak is deze lekkage niet met het blote oog waar te nemen. De gevolgen van een lekkage in een waterleiding kunnen heel vervelend zijn voor je portemonnee. Laat de lekkage dus snel oplossen.

Lekkage van de
gootsteen

Een lekkage van de gootsteen is veelal het gevolg van een lekkende sifon of zwanenhals. De oorzaak is dan vaak veroudering. Een lekkage aan de gootsteen kan ook worden veroorzaakt door een lekkende afvoerplug of overloop. In veel gevallen is deze lekkage vrij eenvoudig en snel op te lossen. Vaak zijn onze monteurs binnen een uurtje klaar met het verhelpen van de lekkage.

Laat je lekkage verhelpen
door Lommers

Wij gaan graag voor je aan de slag met het verhelpen van de lekkage. In de ideale situatie is er geen hak- en breekwerk nodig, maar helaas kan het soms niet anders. In veel gevallen raden wij aan om vochtschade van te voren te controleren en op te meten. Het kan namelijk zijn dat er bouwmateriaal beschadigd is of is gaan rotten. Wil jij je lekkage professioneel laten verhelpen voor een redelijke prijs? Neem dan direct contact op met onze monteurs of vraag een offerte aan. 

Let op: wij kunnen niet de lekkage opsporen, enkel verhelpen en oplossen. 

lekkage verhelpen rosmalen

Lekkage

Je contstateert lekkage in huis. Om extra waterschade als gevolg van de lek te voorkomen wil je deze zo snel mogelijk verhelpen.

Advies

Onze monteurs vertellen je wat er precies moet gebeuren om de lekkage te verhelpen. Als wij jou kunnen helpen maken wij een offerte.

Lekkage verholpen

Wij gaan aan de slag, verhelpen de lekkage en jij hebt nergens meer last van! Je kunt weer genieten van je woning zonder zorgen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Wil jij een vrijblijvende offerte op maat ontvangen? Of heb je nog vragen? Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Liever direct contact? Neem dan telefonisch contact met ons op!

Dit is ons werkgebied

Den BoschRosmalenOss – Berlicum – Den Dungen – Vught – Vlijmen – Nieuwkuijk – Haarsteeg – Ammerzoden – Hedel – Velddriel – Kerkdriel – Empel – Uden – Waalwijk – Boxtel – Veghel

Bel ons