Snel je lekkage verhelpen?

Lekkage

Heb jij last van een lekkage in huis? Krijg je plotseling vlekken op de muur of op het plafond? Dit is meestal het gevolg van waterschade. Schakel dan direct een specialist in die de lekkage kan verhelpen. Wij kunnen die specialist voor jou zijn. Wij verhelpen de lekkage snel zonder hak- of breekwerk. Hierdoor beperken we de kans op gevolgschade en oplopende kosten. Neem direct contact op met onze loodgieters of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Soorten lekkages

Lekkage badkamer

Een veel voorkomende lekkage bevindt zich in de badkamer. Lekkende kranen, kapotte waterleidingen of bijvoorbeeld een lekkage aan je afvoer. Dit zijn een aantal voorbeelden van lekkages die we vaak terugzien in een badkamer. Het is belangrijk dat je dit zo snel mogelijk laat oplossen. Doe je dat niet dan kan de lekkage ergere waterschade veroorzaken, waardoor de kosten snel op kunnen lopen.

Lekkage waterleiding

Onder de vloer lopen veel leidingen die kunnen gaan lekken. Hierdoor kan het water langs de vloer naar beneden stromen en zorgen voor vochtplekken op het plafond of in de muren. Dit is de meest voorkomende lekkage en vaak niet met het blote oog waar te nemen. De gevolgen van een lekkage in een waterleiding kunnen heel vervelend zijn voor je portemonnee. Laat de lekkage dus snel oplossen.

Lekkage gootsteen

Een lekkage van de gootsteen is vaak het gevolg van een lekkende sifon of zwanenhals. De oorzaak is vaak veroudering, waardoor er barsten ontstaan. Maar een lekkage aan je gootsteen kan ook worden veroorzaakt door een lekkende afvoerplug of overloop. In veel gevallen is deze soort lekkage vrij eenvoudig en snel op te lossen. Vaak zijn onze loodgieters binnen een uur alweer klaar.

Lekkage oplossen

Wij gaan graag voor u aan de slag met het oplossen van de lekkage. In de ideale situatie is er geen hak- en breekwerk nodig, maar helaas kan het soms niet anders. In veel gevallen raden wij aan om vochtschade te controleren en op te meten. Het kan zijn dat er bouwmateriaal beschadigd is of is gaan rotten. Wil jij je lekkage professioneel laten verhelpen voor een redelijke prijs? Neem dan direct contact op met onze loodgieters of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Kosten lekkage verhelpen?

Wil jij weten hoeveel het kost om jouw lekkage te laten verhelpen? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij maken gratis een offerte op maat. Omdat iedere situatie anders is kunnen wij helaas geen standaardprijs opgeven.

1. Lekkage

Je contstateert lekkage in huis. Om extra waterschade als gevolg van de lek te voorkomen wil je deze zo snel mogelijk verhelpen.

2. Advies

Onze loodgieters vertellen je wat er precies moet gebeuren om de lekkage te verhelpen. Als wij jou kunnen helpen maken wij een offerte die we samen bespreken.

3. Lekkage verholpen

Wij gaan aan de slag, verhelpen de lekkage en jij hebt nergens meer last van! Je kunt weer genieten van de woning zonder zorgen.

Vraag een offerte aan!

Wil jij een vrijblijvende offerte op maat ontvangen? Of heb je nog vragen? Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Liever direct contact?
Neem telefonisch contact met ons op!

 

Bel ons