Snel je lekkage verhelpen?

LEKKAGE

Heb jij lekkage in huis? Zie je plotseling vlekken op de muur of op het plafond als gevolg van waterschade? Schakel een expert in om je te helpen bij de lekdetectie en reparatie. Wij sporen en verhelpen de lekkage zonder hak- of breekwerk. Bij een lekkage is het belangrijk om snel te handelen om gevolgschade te beperken.

1. Lekkage

Je contstateert lekkage in huis. Om extra waterschade als gevolg van de lek te voorkomen wil je deze zo snel mogelijk verhelpen.

2. Lekkage opsporen

Het opsporen van de lekkage is niet altijd eenvoudig. Krijg je het lek zelf niet gevonden? Onze experts zijn altijd beschikbaar om  jou te helpen bij de lekdetectie.

3. Advies

Onze loodgieters vertellen je wat er precies moet gebeuren om de lekkage te verhelpen. Als wij jou kunnen helpen maken wij een offerte die we samen bespreken.

4. Lekkage verholpen

Wij gaan aan de slag, verhelpen de lekkage en jij hebt nergens meer last van! Je kunt weer genieten van de woning zonder zorgen.

Lekkage opsporen

Het opsporen van een lekkage is niet altijd eenvoudig. De lekkage kan vanuit de badkamer komen, vanaf de dakkapel, de dakgoot, of een van de waterleidingen. Waterleidingen zitten vaak netjes weggewerkt in de muur, waardoor dit moeilijk zichtbaar is. Indien het niet direct zichtbaar is waar de lekkage vandaan komt is het verstandig hulp in te schakelen bij de lekdetectie. Onze specialisten kunnen door middel van verschillende technieken het lek opsporen zonder hak- en breekwerk.

Lekkage badkamer

Lekkage door de leidingen in de badkamer

In en rondom de badkamer lopen een hele hoop waterleidingen. In veel gevallen zal een lekkage in de badkamer komen door beschadiging of verschuiving van deze leidingen. Bovendien kan er ook een beschadiging aan de afvoer ontstaan die voor lekkage kan zorgen. Denk aan de afvoer van het toilet, douche of wasbak.

Lekkage door de vloer in de badkamer

Ook onder de vloer lopen leidingen die kunnen gaan lekken. Lekkage vanuit de badkamer kan daarnaast veroorzaakt worden door de verkeerde kit rondom de vloer. Wanneer de kit erg verouderd is, of er is verkeerde kit gebruikt, kan het water langs de vloer naar beneden stromen en zorgen voor plekken op het plafond of in de muur.

Lekkage dakgoot

Wanneer er waterschade zichtbaar is in huis wordt er soms vergeten dat dit ook kan komen door factoren buiten het huis. Denk bijvoorbeeld aan de dakgoot. Een dakgootlekkage is niet direct zichtbaar maar komt regelmatig voor. Wanneer de dakgoot schoon en in goede conditie is loopt het water netjes door de regenpijn naar beneden. Wanneer dit niet zo is kan er vocht naar binnen lopen.

Lekkage dakgoot verhelpen

Naast dat wij de lek in de dakgoot kunnen constateren, kunnen wij deze direct voor je verhelpen. Onze experts hebben ervaring met vele soorten loodgieterswerk en zo ook het vervangen of repareren van de dakgoot.

Lekkage DAK

Zowel bij schuine als bij platte daken kan lekkage ontstaan. Zo kan het proces van vriezen en dooien zorgen voor scheuren in een plat dak, waardoor er lekkage aan het dak kan ontstaan. Een lekkage aan een schuin dak komt vaak door de dakpannen. Kapotte dakpannen, dakpannen die niet goed aansluiten of scheuren in dakpannen kunnen de oorzaak zijn van lekkages.

Kosten lekkage opsporen en verhelpen?

Benieuwd naar de kosten van een lekdetectie? Of wil jij weten hoeveel het kost om jouw lekkage te laten verhelpen? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij maken gratis een offerte op maat. Omdat iedere situatie anders is kunnen wij geen standaard prijs opgeven.

Contact

Speldenmakerstraat 11
5232 BH ‘s-Hertogenbosch

Bel ons: 073 657 9143

24/7 Pechhulp: 073 657 9143

Call Now ButtonBel ons