Sanitair

Kies voor Lommers als jouw sanitair installateur!

Ben jij van plan om nieuw sanitair te laten plaatsen? Of moet er iets vernieuwd of gerepareerd worden in je toilet of badkamer? Als erkend sanitair installateur, met een team van ervaren loodgieters zijn we de perfecte keuze om je hierbij te helpen. Of het nu gaat om het installeren van sanitair of het repareren- en onderhouden van je sanitaire voorzieningen. Wij voorzien je graag van advies of maken een vrijblijvende offerte aan. Dus twijfel niet en neem direct contact met ons op.

Badkamer laten plaatsen

Bij Lommers Installaties zijn we onder andere gespecialiseerd in het plaatsen van badkamers. Of je nu een kleine, middelgrote of grote badkamer wil laten plaatsen, bij ons ben je altijd aan het goede adres. Een badkamer plaatsen gaat vrijwel altijd gepaard met water dat moet worden aan- en afgevoerd. In de meeste gevallen gaat dit samen met (kleine) verleggingen van de leidingen. Het installeren van een badkamer vraagt daarom om een ervaren monteur, die over de juiste kennis en materialen beschikt.

Toilet laten plaatsen

We zijn niet alleen gespecialiseerd in het laten plaatsen van een nieuwe badkamer. Ook voor het laten plaatsen van een nieuwe toilet ben je bij ons aan het goede adres. Er zijn verschillende soorten toiletten die je kunt laten plaatsen. Een staand exemplaar is vaak het goedkoopste, maar je kunt ook kiezen voor een mooie hangend- of wandtoilet. Wil je jouw huidige toilet laten vervangen of een extra toiletruimte in huis creëren? Onze ervaren monteurs komen graag bij jou langs om het toilet te plaatsen.

Onderhoud Sanitair

Naast het installeren van een nieuwe badkamer of toilet, voeren wij ook onderhoud uit aan sanitair. Maar ook voor sanitair reparaties of reiniging kan je bij ons terecht. Denk hierbij aan het preventief doorspuiten van het binnenriool, het afsluiten van de stopkranen in vorstperiodes en het controleren van alle sanitaire toestellen zoals kranen, wastafels, etc. Neem hiervoor contact op met onze experts!

Kosten laten plaatsen badkamer of toilet

Ben je benieuwd naar de kosten voor het laten plaatsen van een nieuwe badkamer of toilet? Hiervoor kan je direct contact met ons opnemen of een vrijblijvende offerte aanvragen. De kosten voor het installeren van je badkamer of toilet lopen uiteen en zijn afhankelijk van diverse factoren. Bijvoorbeeld het soort materiaal, de omvang van het project of de noodzaak om leidingen te verleggen zijn van invloed op de totaalprijs. Hierdoor kunnen we helaas geen exacte prijzen geven.

1. Jouw Wensen

Samen kijken we naar jouw wensen. Wij denken graag met je mee en kunnen je adviseren. 

2. Prijsopgave

Heb je intresse? Wij kunnen vrijblijvend een offerte voor je opstellen. Akkoord? Dan gaan we verder met stap 3.

3. Wij doen het werk

Onze experts gaan aan de slag. In een korte periode met minimale overlast realiseren wij jouw nieuwe badkamer of toilet!

4. Geniet van je badkamer of toilet!

Na een korte verbouwingsperiode is het tijd om zorgeloos van je nieuwe badkamer te genieten. 

Vraag een offerte aan!

Wil jij een vrijblijvende offerte op maat ontvangen? Of heb je nog vragen? Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Liever direct contact?
Neem telefonisch contact met ons op!

 

Call Now ButtonBel ons