Sanitair installeren of onderhouden?

SANITAIR

Badkamer laten plaatsen

Een van onze expertises is het plaatsen of installeren van sanitair. Dit gaat vrijwel altijd gepaard met water dat moet worden aan- en afgevoerd. In de meeste gevallen gaat dit gepaard met (kleine) verleggingen van de leidingen. Omdat de leidingen netjes weggewerkt worden wil je uiteraard dat dit op de juiste manier gebeurt. Het installeren van sanitair vraagt daarom om een ervaren monteur, die over de juiste kennis en materialen beschikt. De kans op lekkages en verstoppingen wordt met een vakman minimaal.

Toilet of andere sanitaire voorzieningen laten plaatsen

Of het nu gaat over het vervangen van een toilet of het plaatsen van een nieuwe badkamer of alleen een wastafel, wij hebben de juiste installateurs in huis om jou hierbij te helpen!

1. Jouw Wensen

Samen kijken we naar jouw wensen. Wij denken graag met je mee en kunnen je adviseren. 

2. Prijsopgave

Heb je intresse? Wij kunnen vrijblijvend een offerte voor je opstellen. Akkoord? Dan gaan we verder met stap 3.

3. Wij doen het werk

Onze experts gaan aan de slag. In een korte periode met minimale overlast realiseren wij jouw nieuwe badkamer of toilet!

4. Geniet van je badkamer of toilet!

Na een korte verbouwingsperiode is het tijd om zorgeloos van je nieuwe badkamer te genieten. 

Sanitair Onderhoud

Naast het installeren en vervangen van sanitaire installaties, voeren wij ook onderhoud uit. Denk hierbij aan het preventief doorspuiten van het binnenriool, het preventief afsluiten van de stopkranen in vorstperiodes en het controleren van alle sanitaire toestellen zoals kranen, wastafels, etc. 

Onderhoud aan sanitaire voorzieningen doen wij voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Neem hiervoor contact op met een van onze experts.

Sanitair bij Nieuwbouw

Badkamer of toilet bij een nieuwbouwhuis

Ga je een nieuw huis bouwen of ben je bezig met een nieuwbouwproject? Ook voor nieuwbouw en nieuwe huizen verzorgen wij het sanitair. 

Wij werken met een vast team van ervaren installateurs die alles mogelijk kunnen maken. Van een complete nieuwe badkamer met stortdouche tot het aanleggen van alle benodigde leidingen op de juiste manier met top materialen.  

Kosten sanitair installatie of onderhoud?

Benieuwd naar de kosten van het installeren of onderhouden van jouw badkamer, toilet, of andere sanitaire voorziening? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij maken gratis een offerte op maat. Omdat iedere situatie anders is kunnen wij geen standaard prijs opgeven.

Contact

Speldenmakerstraat 11
5232 BH ‘s-Hertogenbosch

Bel ons: 073 657 9143

24/7 Pechhulp: 073 657 9143

Call Now ButtonBel ons