VERSTOPPING OSS

Neem contact met ons op en we plannen samen een afspraak in

Woon jij in Oss en heb je last van een verstopt wc, verstopte gootsteen of andere verstopping in huis? Als loodgieter uit de regio zijn wij snel ter plaatse en lossen wij het probleem voor je op. Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

VERSTOPPING in huis

Overal in huis lopen afvoerleidingen richting het riool. Het kan zijn dat er een verstopping ontstaat in de afvoer of in het riool. Een verstopping opsporen is meestal niet zo moeilijk op te sporen. Je merkt dit vaak aan een van onderstaande verstoppingen in huis:

WC verstopt Oss

Een verstopt toilet is heel vervelend. Wellicht heb je zelf al het een en ander geprobeerd om je wc te ontstoppen. Lukt dit niet? Onze loodgieters helpen je. Voorkom schade en schakel ons op tijd in. Wij kunnen je verstopte wc met spoed (in Oss en omgeving) ontstoppen.

gootsteen verstopt Oss

Een andere veel voorkomende verstopping is een verstopte gootsteen. Wij kunnen u hierbij helpen door de gootsteen te ontstoppen. Met de juiste materialen en ervaring in gootsteenonstoppingen, hebben wij het probleem in no-time verholpen.

douche verstopt oss

Iedereen heeft wel eens te maken met een verstopte douche. Het is goed dit zelf regelmatig schoon te maken. Lukt dit niet, of verhelpt dit de verstopping niet?Schakel dan onze hulp in. Wij ontstoppen jouw douche gemakkelijk & op heel korte termijn! Zeker in Oss & omstreken. 

Kosten riool ontstoppen oss

Wij werken niet met standaard prijzen. Iedere situatie is anders. Wij kijken dan ook altijd naar jouw situatie en schetsen voor jou het kostenplaatje. Neem vrijblijvend contact met ons op (via het contactformulier of telefonisch) om een indicatie te krijgen. 

VERSTOPPING LATEN OPLOSSEN door onze loodgieters?

Dus heb je last van een verstopping in huis en wil je deze zo snel mogelijk laten oplossen? Neem dan direct contact met ons op. Bij verstoppingen in Oss zijn wij extra snel ter plaatse. Bij spoed zijn wij zelfs 24/7 bereikbaar.

Wij verhelpen ook verstoppingen in:

Den BoschRosmalen – Oss – Berlicum – Den Dungen – Vught – Vlijmen – Nieuwkuijk – Haarsteeg – Ammerzoden – Hedel – Velddriel – Kerkdriel – Empel

Call Now ButtonBel ons