VERSTOPPING ROSMALEN

Neem contact op en plan een afspraak

Woon jij in Rosmalen en heb je last van een verstopping in huis? Bijvoorbeeld in het toilet, de badkamer of in de keuken? Als loodgieter uit de regio zijn wij snel ter plaatse en lossen wij het probleem voor je op. Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op om een afspraak in te plannen.

soorten verstoppingen

verstopte afvoer

Een veelvoorkomende verstopping is de verstopte afvoer. Erg vervelend want dit veroorzaakt nare luchtjes en het water loopt niet meer goed weg. Lukt het je niet zelf om de afvoer te ontstoppen? Schakel dan een expert in. Wij kunnen de verstopte afvoer met spoed ontstoppen.

Verstopte gootsteen

Een andere veel voorkomende verstopping is een verstopte gootsteen. Wij kunnen jou hierbij helpen. Met de juiste materialen en jarenlange ervaring, hebben wij het probleem in no-time verholpen.

Verstopt riool

Niets is vervelender dan een rioolverstopping. Je kunt dan geen gebruik meer maken van je sanitaire voorzieningen. Wij adviseren om hier niet zelf mee aan de slag te gaan maar meteen onze hulp in te schakelen. Onze monteurs kunnen de verstopping snel en vakkundig oplossen.

VERSTOPPING LATEN OPLOSSEN?

Dus heb jij last van een verstopping in huis en wil je deze laten oplossen? Neem dan direct contact met ons op. Bij verstoppingen in Rosmalen zijn wij extra snel ter plaatse. Bij spoed zijn wij zelfs 24/7 bereikbaar. 

Wij verhelpen ook verstoppingen in:

Den Bosch – Rosmalen – Oss – Berlicum – Den Dungen – Vught – Vlijmen – Nieuwkuijk – Haarsteeg – Ammerzoden – Hedel – Velddriel – Kerkdriel – Empel

Call Now ButtonBel ons