✅ DAKGOOT REPAREREN
✅ DAKGOOT REINIGEN
✅ DAKGOOT VERVANGEN
📍REGIO OSS

DAKGOOT OSS

Heb jij hulp nodig bij het reinigen, repareren of vervangen van jouw dakgoot? En woon jij in de omgeving van Oss? Wij helpen je graag! Wij hebben jarenlange ervaring en zitten gevestigd in de buurt. Vul gemakkelijk onderstaand formulier in voor een prijsindicatie of vrijblijvend advies. 

Dakgoot reparatie Oss

Moet jouw dakgoot gerepareerd worden en woon je in Oss? Onze loodgieters staan voor je klaar. Een dakgoot reparatie kan plaatsvinden door gebrek aan onderhoud of slijtage. Het is belangrijk om je dakgoot zo snel mogelijk te laten repareren om verdere schade en kosten te voorkomen. Onze vakmannen hebben jarenlange ervaring en werken snel en nauwkeurig. Benieuwd naar de kosten? Neem contact met ons op en wij denken vrijblijvend met je mee.

Dakgoot reinigen Oss

Wil jij je dakgoot laten reinigen? Regelmatig reinigen voorkomt schade aan je dakgoot. Met name tijdens de herfst komt de dakgoot vol te zitten met bladeren. Wij begrijpen dat dit een lastige klus kan zijn en helpen je daarom graag. Je voorkomt hiermee lekkages en verdere schades aan je woning. Wij berekenen de kosten op basis van de grootte van het oppervlak. 

Dakgoot vervangen oss

Je dakgoot vervangen? Is jouw dakgoot al een aantal keer gerepareerd, of is deze enorm verouderd? Dan is het wellicht een goede keuze om de dakgoot te vervangen. In sommige gevallen kunnen we ook een gedeelte van de dakgoot vervangen. De prijzen voor het vervangen van de dakgoot? Die worden gebaseerd op de grootte van het te vervangen oppervlak. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Veelgestelde vragen rondom dakgoten

De dakgoot kan door vuil, vallende bladeren, mos of vogelpoep op een gegeven moment verstopt raken. Hierdoor kan ht water in de dakgoot niet meer normaal doorlopen. Dit kan zorgen voor overstromingen lekkages, of een kapotte dakgoot.

We raden aan om de dakgoot minimaal 1x per jaar te reinigen. 

Wij zijn sinds 1930 een bekende naam en een gezellig familiebedrijf! Je bent dus gegarandeerd van de juiste kwaliteit en genoeg ervaring. 

Wij werken ook in:

Den BoschRosmalen – Oss – Berlicum – Den Dungen – Vught – Vlijmen – Nieuwkuijk – Haarsteeg – Ammerzoden – Hedel – Velddriel – Kerkdriel – Empel

Bel ons