LOODGIETER DEN BOSCH

neem contact op voor meer info of voor een afspraak

Ben je op zoek naar een betrouwbare en ervaren loodgieter in de omgeving van Den Bosch? Dan ben je bij Lommers Installaties aan het juiste adres. Wij zijn een gevestigde naam in ‘s-Hertogenbosch en ons werkgebied is inmiddels uitgebreid naar Rosmalen, Vught en Oss. Neem direct contact met ons op en wij zorgen dat we uw problemen snel en adequaat oplossen.

Loodgieter nodig in den bosch?

Wij zijn dé best erkende loodgieter in de regio van Den Bosch. Je kunt bij ons terecht voor de meeste loodgieters- en onderhoudswerkzaamheden. We werken snel, secuur en uitsluitend met betrouwbare experts.  Woon je in de omgeving van Den Bosch, dan komt onze loodgieter langs voor de volgende werkzaamheden:

loodgieter met spoed Den Bosch

Met spoed op zoek naar een loodgieter in omgeving Den Bosch? Wij hebben een 24/7 spoedservice. Voor sommige loodgieterswerkzaamheden is het belangrijk dat dat dit zo snel mogelijk wordt verholpen. Denk bijvoorbeeld aan lekkages of verstoppingen. Je kunt 24 uur per dag contact opnemen met onze spoedservice. Je probleem wordt binnen no-time door een van onze loodgieters uit ‘s-Hertogenbosch opgelost. 

Contact met een loodgieter uit Den Bosch?

Heb jij hulp nodig bij installatie of onderhoud nodig van uw sanitair, cv ketels of verwarming? Of heeft u een lekkage of een verstopte afvoer? Neem dan nu contact op met loodgieter Lommers uit Den Bosch. Onze loodgieters zijn geschoold en hebben ruime ervaring in het vak. Ben je op zoek naar advies of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht via het contactformulier of geef ons een belletje. 

Onze loodgieters werken ook in:

Den Bosch – RosmalenOss – Berlicum – Den Dungen – Vught – Vlijmen – Nieuwkuijk – Haarsteeg – Ammerzoden – Hedel – Velddriel – Kerkdriel – Empel

Call Now ButtonBel ons