Wegens de vakantie zijn wij beperkt beschikbaar tot en met 20 augustus, voor spoed kunt u bellen naar: 073 203 3191

LOODGIETER DEN BOSCH

neem contact op voor meer info of voor een afspraak

Ben je op zoek naar een betrouwbare en ervaren loodgieter in de omgeving van Den Bosch? Dan ben je bij Lommers Installaties aan het juiste adres. Wij zijn een gevestigde naam in ‘s-Hertogenbosch en ons werkgebied is inmiddels uitgebreid naar Rosmalen, Vught en Oss. Neem direct contact met ons op en wij zorgen dat we je problemen snel en adequaat oplossen.

Loodgieter nodig in den bosch?

Wij zijn dé best erkende loodgieter in de regio van Den Bosch. Je kunt bij ons terecht voor de meeste loodgieters- en onderhoudswerkzaamheden. We werken snel, secuur en uitsluitend met betrouwbare experts.  Woon je in de omgeving van Den Bosch, dan komt onze loodgieter langs voor de volgende werkzaamheden:

Contact met een loodgieter uit Den Bosch?

Heb jij hulp nodig bij installatie of onderhoud nodig van uw sanitair, cv ketels of verwarming? Of heeft u een lekkage of een verstopte afvoer? Neem dan nu contact op met loodgieter Lommers uit Den Bosch. Onze loodgieters zijn geschoold en hebben ruime ervaring in het vak. Ben je op zoek naar advies of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht via het contactformulier of geef ons een belletje. 

Voor verstoppingen verwijzen wij je graag door naar www.derioolman.nl

Onze loodgieters werken naast Den Bosch ook in:

Den Bosch – Rosmalen – Oss – Berlicum – Den Dungen – Vught – Vlijmen – Nieuwkuijk – Haarsteeg – Ammerzoden – Hedel – Velddriel – Kerkdriel – Empel – Uden – Waalwijk – Boxtel – Veghel

Bel ons