Wegens de vakantie zijn wij beperkt beschikbaar tot en met 20 augustus, voor spoed kunt u bellen naar: 073 203 3191

DUURZAME ENERGIE

Het gebruik van duurzame energie in huis is goed om meerdere redenen. Zo is het goed voor het milieu, de waarde van het huis en je energierekening. Een energiezuinige woning creëren begint met kleine aanpassingen. Denk aan led verlichting en energiezuinige apparatuur. Vervolgstappen zijn wat groter maar kunnen veel opleveren. Het is een investering, maar uiteindelijk pluk je hier de vruchten van.

Duurzame energie in huis? Dit kun je doen!

Denk je erover na om je huis te verduurzamen? Dit kan op verschillende manieren. 

ELEKTRISCHE WARMTEPOMP

Een elektrische warmtepomp haalt warmte uit het grondwater of buitenlucht. Het systeem heeft enkel elektriciteit nodig die bijvoorbeeld met zonnepanelen gewonnen kan worden. 

HYBRIDE WARMTEPOMP

Een warmtepomp werkt op elektriciteit en haalt warmte uit natuurlijke bronnen. Een hybride warmtepomp kan samenwerken met een CV-ketel. Een mooie tussenstap naar volledig elektrisch!

ZONNEBOILER

Met een zonneboiler wordt water verwarmt m.b.v. zonlicht. Het verwarmen van het water gebeurt door een paneel met zonnecollectoren op het dak, in combinatie met een warmwaterreservoir. 

Extra voordelig verduurzamen met subsidie

De regering stimuleert ‘groene energie’ enorm. Daarom zijn er ook subsidies beschikbaar voor het verduurzamen van uw woning. Dit maakt de investering nog aantrekkelijker. Het is zeker de moeite waard om te kijken wat er mogelijk is voor in jouw situatie. Wij kunnen je hierbij op weg helpen.

Duurzame energie bij Gasservice Brabant

Voor duurzame energie oplossingen verwijzen wij je door naar ons zusterbedrijf Gasservice Brabant.

Bel ons