Bel 24/7 onze Pechhulp: 073 657 9143

Duurzame energie

Het gebruik van duurzame energie in huis is goed om meerdere redenen. Zo is het goed voor het milieu, de waarde van het huis en uw energierekening. Een energiezuinige woning creëren begint met kleine aanpassingen. Denk aan led verlichting en energiezuinige apparatuur. Vervolgstappen zijn wat groter maar kunnen veel opleveren. Het is een investering, maar uiteindelijk plukt u hier de vruchten van.

Duurzame energie in huis? Dit kun je doen!

Denkt u erover na om uw huis te verduurzamen? Dit kan op verschillende manieren. 

ISOLATIE

Goed isoleren: alle warmte die binnen blijft hoeft niet opgewekt en gekocht te worden. Isolatie is daarom altijd de basis voor een duurzame woning. Een spouwmuurisolatie, dakisolatie of vloerisolatie kan het verlies van warmte flink verlagen. Afhankelijk van de huidige isolatie en de maatregelen heeft het isoleren van uw woning een terugverdientijd van tussen de 4 en 8 jaar.

ZONNEPANELEN

Het plaatsen van zonnepanelen: Zonnepanelen vangen zonnestralen op en zetten deze om in elektriciteit. Het klimaat in Nederland is zeer geschikt voor zonnepanelen doordat wij het gehele jaar door relatief veel daglicht hebben. Gemiddeld wordt er 600 euro per jaar bespaard op de energierekening wanneer er zonnepanelen aanwezig zijn. Een flink bedrag! 

WARMTEPOMP

Het plaatsen van een warmtepomp: Een warmtepomp is een goede stap naar een duurzaam huishouden. Een warmtepomp werkt op elektriciteit en haalt de warmte uit natuurlijke bronnen zoals bodemwater, de buitenlucht of ventilatielucht. Dankzij een goede warmtepomp installatie, kunt u uw huis geheel of gedeeltelijk zonder aardgas verwarmen. Dit zorgt voor lagere energiekosten en een verminderde CO2 uitstoot.

ZONNEBOILER

Het plaatsen van een zonneboiler: zonneboilers zorgen voor warm water in huis. Dit is een milieuvriendelijk alternatief voor aardgas. Er komt namelijk geen CO2 vrij bij het gebruik van een zonneboiler. Deze milieuvriendelijke keuze bestaat uit een zonnecollector op het dak en een voorraadvat voor warm water. 

Extra voordelig verduurzamen met subsidie

De regering stimuleert ‘groene energie’ enorm. Daarom zijn er dan ook subsidies beschikbaar voor het verduurzamen van uw woning. Dit maakt de investering nog aantrekkelijker. Het is zeker de moeite waard om te kijken wat er mogelijk is voor in uw situatie.

ADVIES OVER DUURZAME ENERGIE

Wilt u graag wat advies over duurzame energie in uw woning? Onze experts helpen u graag. Met de juiste kennis in huis kunnen wij advies en meer informatie geven voor uw situatie. Bovendien kunnen wij een vrijblijvende offerte maken zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Twijfel niet om contact met ons op te nemen! 

Duurzame energie huis

Lommers Installaties

Voor al uw Loodgieterswerkzaamheden

Heeft uw een lekkage, verstopping of wil u graag een nieuwe badkamer, sanitair of een CV-ketel geplaatst hebben? Voor al uw vragen of of een vrijblijvende offerte, neem van contact met ons op. Stuur een bericht via het contactformulier of bel ons op  073 657 9143

U ontvangt binnen 1 werkdag reactie.

Bedankt voor uw interesse in Lommers Installaties.

Stuur een bericht

Call Now ButtonBel ons