DAK- EN DAKGOOT

Heb jij hulp nodig bij werkzaamheden aan je dak of dakgoot? Wij staan voor je klaar!

DAKGOOT SCHOONMAKEN

Dakgoot schoonmaken, waarom?

Om problemen aan uw dakgoot te voorkomen is het belangrijk om eens in de zoveel tijd, minimaal een keer per jaar, uw dakgoot schoon te laten maken.

Gebeurt dit niet, dan kan de dakgoot zo vol komen te zitten dat het hemelwater zijn weg naar de regenpijp niet weet te vinden. Dit kan vervelende gevolgen hebben waarbij de dakgoot gerepareerd of vervangen moet worden. Zonde, voorkomen is beter dan genezen!

Wat kost het om een dakgoot schoon te laten maken?

Wat kost het om uw dakgoot te laten schoonmaken en waar wordt dit op gebaseerd? Het laten reinigen van uw dak of dakgoot wordt berekend op basis van de grootte van het oppervlak.

Installatiebedrijf Lommers rekent een scherp tarief voor het reinigen van uw goot. Meer informatie en exacte prijzen? Vraag een vrijblijvende offerte aan. 

Dakgoot Reparatie

Moet jouw dakgoot gerepareerd worden door gebrek aan onderhoud, lekkage of grote slijtage? De reparatie van de dakgoot kan op verschillende manieren gebeuren. Zo kan er gerepareerd worden met kit, pasta, bitumen, soldeer of tape. Dit wordt gebaseerd op het materiaal van uw dakgoot. Voor het maken van de juiste keuze en het juist repareren van de dakgoot is het belangrijk een expert in te schakelen.

Kosten dakgoot reparatie

De kosten die gepaard gaan aan het repareren van uw dakgoot worden gebaseerd op de grootte van het te vervangen stuk en de ernst van de schade. Als je wilt weten wat precies de prijs is om uw dakgoot te laten repareren kunt je geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

DAKGOOT VERVANGEN

Wanneer moet de dakgoot vervangen worden?

In sommige gevallen moet de dakgoot (voor een gedeelte) vervangen worden. Dit is een verstandige keuze wanneer uw dakgoot erg beschadigd of erg oud is. Het is namelijk belangrijk dat uw dakgoot in goede staat is. We adviseren u graag over verschillende opties in materialen (bijvoorbeeld zink, aluminium, kunststof) en zoeken met u naar de juiste oplossing. 

Kosten vervangen dakgoot

De prijzen voor het vervangen van dakgoten worden berekend op basis van de grootte van het te vervangen oppervlak.. Om een exacte prijs te weten kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Neem Contact op

    Een afspraak Plannen

    Voor spoedeisende hulp bij pech zijn wij 24 uur per dag bereikbaar via onze Pechhulp: 073 656 9143. Voor werkzaamheden die iets langer kunnen wachten, kunt u bij ons een afspraak inplannen. Neem contact op via het contactformulier of bel ons.
    Call Now ButtonBel ons