Bel 24/7 onze Pechhulp: 073 657 9143

Dak- en Dakgoot

CV staat voor centrale verwarming. Een CV-installatie zit in ieder huishouden en zorgt in de basis voor warmte. Zowel verwarming van het huis als warm water wordt geregeld. De meest reguliere manier van CV is een CV-ketel. Een CV-ketel is essentieel en onmisbaar in ieder huishouden. Voor een goede verwarming van uw huis tegen lage kosten, is het belangrijk dat u een over een goede ketel beschikt met een goede partner voor onderhoud. Bent u van plan om een goede CV-ketel aan te schaffen of heeft u er al een en wil u graag onderhoud laten plegen, dan bent u bij Lommers aan het juiste adres. Samen met ons zusterbedrijf Gasservice Brabant werken wij samen voor de verkoop, verhuur en onderhoud van CV-ketels.

Lekkage aan mijn dak, help!

Wanneer u een lekkage aan het dak heeft geconstateerd is het belangrijk om snel in actie te komen. Wanneer u te lang wacht is de kans groot dat er ook binnenshuis grote waterschade ontstaat. Het vinden van de lekkageplek is soms een lastige en tijdrovende klus. Alleen al om deze reden is het inschakelen van een expert een verstandige keuze.  Bekijk hieronder wat de voor- en nadelen zijn.

Daklekkage? Wij repareren alle soorten daken

Een daklekkage kan voorkomen op de schuine kap van uw woning, maar ook op het platte dak van de aanbouw of garage. De meest voorkomende dakbedekking op platte daken is bitumen dakbedekking. Wij hebben veel ervaring met het repareren van bitumen dakbedekking, maar ook met andere materialen zoals leien, dakpannen en zink.

DAKGOOT SCHOONMAKEN

Dakgoot schoonmaken, waarom?

Om problemen aan uw dakgoot te voorkomen is het belangrijk om eens in de zoveel tijd, minimaal een keer per jaar, uw dakgoot schoon te laten maken.

Gebeurt dit niet, dan kan de dakgoot zo vol komen te zitten dat het hemelwater zijn weg naar de regenpijp niet weet te vinden. Dit kan vervelende gevolgen hebben waarbij de dakgoot gerepareerd of vervangen moet worden. Zonde, voorkomen is beter dan genezen!

Wat kost het om een dakgoot schoon te laten maken?

Wat kost het om uw dakgoot te laten schoonmaken en waar wordt dit op gebaseerd? Het laten reinigen van uw dak of dakgoot wordt berekend op basis van de grootte van het oppervlak.

Installatiebedrijf Lommers rekent een scherp tarief voor het reinigen van uw goot. Meer informatie en exacte prijzen? Vraag een vrijblijvende offerte aan. 

Dakgoot Reparatie

Moet uw dakgoot gerepareerd worden door gebrek aan onderhoud, lekkage of grote slijtage? De reparatie van de dakgoot kan op verschillende manieren gebeuren. Zo kan er gerepareerd worden met kit, pasta, bitumen, soldeer of tape. Dit wordt gebaseerd op het materiaal van uw dakgoot. Voor het maken van de juiste keuze en het juist repareren van de dakgoot is het belangrijk een expert in te schakelen.

Kosten dakgoot reparatie

De kosten die gepaard gaan aan het repareren van uw dakgoot worden gebaseerd op de grootte van het te vervangen stuk en de ernst van de schade. Als u wilt weten wat precies de prijs is om uw dakgoot te laten repareren kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

DAKGOOT VERVANGEN

Wanneer moet de dakgoot vervangen worden?

In sommige gevallen moet de dakgoot (voor een gedeelte) vervangen worden. Dit is een verstandige keuze wanneer uw dakgoot erg beschadigd of erg oud is. Het is namelijk belangrijk dat uw dakgoot in goede staat is. We adviseren u graag over verschillende opties in materialen (bijvoorbeeld zink, aluminium, kunststof) en zoeken met u naar de juiste oplossing. 

Kosten vervangen dakgoot

De prijzen voor het vervangen van dakgoten worden berekend op basis van de grootte van het te vervangen oppervlak.. Om een exacte prijs te weten kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Neem Contact op

Uw afspraak Plannen

Voor spoedeisende hulp bij pech zijn wij 24 uur per dag bereikbaar via onze Pechhulp: 073 656 9143. Voor werkzaamheden die iets langer kunnen wachten, kunt u bij ons een afspraak inplannen.

Plan hiernaast uw afspraak in, telefonisch of vul het formulier in.

Call Now ButtonBel ons