Bel 24/7 onze Pechhulp: 073 657 9143

Voor slechts INCLUSIEF installatie

one flow by Watts waterontkalker

Wilt u uw water ontharden voor minder kalkaanslag, schoner water, een schonere vaat en een langere levensduur van je warmwaterapparaten? Dan is de One Flow waterontkalker de oplossing voor u! Profiteer vandaag nog van deze unieke aanbieding. Voor slechts €525.- kunt u bij ons de One Flow waterontharder aanschaffen. Deze prijs is inclusief BTW en installatie! 

Hoe werkt het?

De OneFlow maakt gebruik van een speciale technologie genaamd Template Assisted Crystallization. Deze speciale techniek haalt het kalk niet uit het water maar neutraliseert de kalk en zet het om in microscopische kristallen. Deze microscopische kristallen worden vervolgens afgevoerd via het water en hechten zich dus niet meer vast aan de binnenkant van leidingen of aan het oppervlak van bijvoorbeeld uw badkamer.

Interesse in de One Flow? Neem contact op!

Heeft u interesse in de OneFlow? Heeft u hier nog vragen of wilt u graag een een vrijblijvende afspraak maken met onze experts? Stuur ons dan een bericht of bel voor direct contact. 

U ontvangt binnen 1 werkdag reactie.

velden met een * zijn verplichte velden

De voordelen

De OneFlow is een goede investering niet alleen voor uw installatie, maar ook voor uw gezondheid. Hieronder nog even alle voordelen van het ontkalken van water op een rijtje. 

  • Vrij van additieven zoals chemicaliën en zout
  • Energiebesparend & Milieuvriendelijk
  • Weinig onderhoud
  • Kalkvrije leidingen en verwijdert ook bestaande kalkaanslag
  • Beter rendement door minder kalkaanslag
  • Geen onnodig waterverbruik
  • Alle vitale mineralen blijven in het water zitten
  • Verlengd de levensduur van uw verwarmingsapparaten
  • Altijd een schone vaat vrij van kalkaanslag
  • Geen kalkaanslag in douche, bad of kranen dus minder schoonmaken

De OneFlow werkt ook als waterfilter

Naast dat de Oneflow uw leidingen beschermt tegen kalkaanslag, filtert het ook nog eens uw water. Dankzij een geintegreerde 20 micron koolstoffilter is uw water vrij van onaangename geuren en smaken maar blijven alle vitale mineralen in het water wel aanwezig.

 

Een goed alternatief voor een waterontharder

De OneFlow werkt dus iets anders dan de meeste waterontharders maar dit biedt vele voordelen. Zo hoeft u met de OneFlow geen zout of chemicalien toe te voegen in tegenstelling tot de meeste waterontharders. Hierdoor wordt er dus ook geen afvalwater geproduceerd en blijft het onderhoud tot een minimum beperkt. Bovendien werkt de Oneflow niet op elektriciteit en is dus ook nog eens energiebesparend! 

ONE FLOW KOPEN?

Bent u geïnteresseerd en wil u graag meer weten over deze fantastische aanbieding? Stuur ons dan nu een bericht via ons contact formulier of geef ons een belletje. Wij vertellen u graag meer over dit geweldige product. Desgewenst kunnen we ook bij u thuis langskomen voor een persoonlijk gesprek. 

Call Now ButtonBel ons