Voor slechts €650,- INCLUSIEF installatie

Water ontkalken

Harde kalkaanslag in je waterleidingen, huishoudapparaten of op je sanitair komt in veel huishoudens voor. Kalk is een steenvorm dat is opgelost in water en verkort de levensduur van je apparaten zoals het koffiezetapparaat, de wasmachine en je cv-ketel. Tevens zorgt kalkafzetting ervoor dat er meer energie nodig is om het huis te verwarmen. Dit leidt tot hoge kosten en is dus nadelig voor je portemonnee. Kalk in het water kan zelfs schade aan je huid veroorzaken. Genoeg reden dus om je water te ontkalken met een waterontharder.

Waterontharder kopen

Bij ons vind je de beste oplossing! De Watss OneFlow waterontharder. Profiteer vandaag nog van een unieke aanbieding. Bij ons kan je voor slechts €650.- de OneFlow waterontharder kopen én deze laten installeren. Lees hier waarom de OneFlow de meest efficiënte en milieuvriendelijke technologie is om je water te ontkalken.

OneFlow Waterontharder

De Watss OneFlow waterontharder is een uniek en bewezen kalkreiniging systeem. OneFlow gebruikt een speciale technologie genaamd Template Assisted Crystallization. Deze speciale techniek haalt het kalk niet uit het water maar neutraliseert de kalk en zet het om in microscopische kristallen. Deze microscopische kristallen worden vervolgens afgevoerd via het water en hechten zich niet meer vast aan de binnenkant van leidingen of aan het oppervlak van bijvoorbeeld uw badkamer. Hiermee onderscheiden zij zichzelf van de traditionele waterontharders.   

Interesse in de OneFlow? Neem contact op!

Heb je interesse om de OneFlow waterontharder te kopen? Heb je hier nog vragen over of wil je een vrijblijvende afspraak maken met onze experts? Stuur ons dan een bericht of bel voor direct contact. 

Je ontvangt binnen 1 werkdag reactie.

velden met een * zijn verplichte velden

Voordelen van water ontkalken met OneFlow waterontharder

De waterontharder van OneFlow is een goede en duurzame inverstering voor je installaties en je eigen gezondheid. Hieronder hebben we de voordelen van het ontkalken van water met het OneFlow systeem op een rij gezet.

De OneFlow werkt ook als waterfilter

Naast dat de Oneflow je leidingen beschermt tegen kalkaanslag, filtert het ook nog eens het water. Dankzij een geïntegreerde 20 micron koolstoffilter is jouw water vrij van onaangename geuren en smaken maar blijven alle vitale mineralen in het water wel aanwezig.

OneFlow water ontkalken

ONE FLOW KOPEN?

Bent jij geïnteresseerd en wil je graag meer weten over deze fantastische aanbieding? Stuur ons dan een bericht via ons contactformulier of geef ons een belletje. Wij vertellen je graag meer over dit geweldige product. Desgewenst kunnen we ook langskomen voor een persoonlijk gesprek. 

Call Now ButtonBel ons