Wegens de vakantie zijn wij beperkt beschikbaar tot en met 20 augustus, voor spoed kunt u bellen naar: 073 203 3191

airco-zakelijk

Zakelijke airco

Ben jij op zoek naar een airco voor je bedrijf? Bij Lommers ben je aan het juiste adres. Wij adviseren, leveren, installeren en onderhouden al jarenlang airco’s voor bedrijven. Een airco zorgt ervoor dat je het hele jaar lang een optimale werkomgeving hebt. Niet alleen fijn voor jezelf, maar ook voor je werknemers. Met het juiste klimaat presteren werknemers beter en voelen ze zich comfortabeler op kantoor. Veel mensen vergissen zich in het doel van een airco. Vaak wordt gedacht dat deze alleen bedoeld zijn om te koelen, maar ook om een pand te verwarmen is een airco ideaal. Met een airco op kantoor sta je garant voor comfort, het hele jaar door!

Voordelen airco op kantoor

In de zomer kun je met een airco de gehele werkvloer koelen, ideaal. Maar ook in de winter kun je gebruikmaken van je airco. Zo kun je de werkvloer verwarmen en zo zorgen voor een aangename temperatuur. Het koelen en verwarmen van je kantoorruimte heeft ook een aantal anderen voordelen, namelijk:

Subsidie op een zakelijke airco

Wanneer je als bedrijf kiest voor een airco op kantoor kun je meestal gebruik maken van een aantrekkelijke overheidssubsidie. De overheid stimuleert namelijk investeringen in duurzame energie en besparende systemen. De airco’s die wij verkopen zijn allemaal energiezuinig en vallen hierdoor onder de zogenaamde Energie Investerings Aftrek (EIA). Onder de EIA kun je dus als ondernemer je fiscale winst verlagen. Om in aanmerking te komen voor een overheidssubsidie gelden er wel een aantal voorwaarden, namelijk:

Ben jij geïnteresseerd in een airco voor jouw bedrijf? Neem dan via het formulier hieronder contact met ons op. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Neem Contact op

    Een afspraak Plannen

    Voor spoedeisende hulp bij pech zijn wij 24 uur per dag bereikbaar via onze Pechhulp: 073 657 9143. Voor werkzaamheden die iets langer kunnen wachten, kunt u bij ons een afspraak maken.

    Bel ons