LOODGIETER OSS

neem contact op voor meer info of voor een afspraak

Ben je op zoek naar een betrouwbare en goede loodgieter in de omgeving van Oss? Dan ben je bij Lommers Installaties aan het goede adres. Wij zijn een gevestigde naam in Den Bosch en ons werkgebied is inmiddels uitgebreid naar een straal van 30 kilometer daar omheen. Wij hebben een extra snelle service in Oss!

VERSCHILLENDE loodgieterswerkzaamheden OSS

Wij zijn een allround loodgietersbedrijf. Je kunt bij ons terecht voor een breed scala aan loodgieters- en onderhoudswerkzaamheden. Wij werken snel, secuur en uitsluitend met betrouwbare vaklui. Je kunt bij ons terecht voor de volgende werkzaamheden:

loodgieter met spoed nodig?

Sommige loodgieterswerkzaamheden dienen zo snel mogelijk verholpen te worden. Denk aan lekkages of verstoppingen. Je kunt 24 uur per dag contact opnemen met onze spoedservice. Je probleem wordt binnen no-time door een van onze loodgieters opgelost. 

Contact opnemen met een loodgieter uit Oss?

Heb jij hulp nodig bij installatie of onderhoud nodig van uw sanitair, cv ketels of verwarming? Of heeft u een lekkage of een verstopte afvoer? Neem dan nu contact op met loodgieter Lommers. Voor advies of het maken van een afspraak, stuur ons een bericht via het contactformulier of geef ons een belletje. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar. Wij hebben een extra snelle service in de omgeving van Oss.

Onze loodgieters werken ook in:

Den BoschRosmalen – Oss – Berlicum – Den Dungen – Vught – Vlijmen – Nieuwkuijk – Haarsteeg – Ammerzoden – Hedel – Velddriel – Kerkdriel – Empel

Call Now ButtonBel ons