LOODGIETER UDEN

Op zoek naar een Loodgieter in Uden? Dan ben je bij Lommers Installaties aan het goede adres. Wij zitten vlakbij Uden dus kunnen kunnen snel langskomen. Onze loodgieters helpen bij lekkages, verstoppingen, leidingwerk of installatie van sanitair. Advies over jouw situatie? Vul gemakkelijk het contactformulier in. 

Loodgieter nodig in Uden?

Wij zijn een allround loodgietersbedrijf in de buurt van Uden. Je kunt bij ons terecht voor diverse loodgieters- en onderhoudswerkzaamheden. Wij werken snel, secuur en uitsluitend met loodgieters met de juiste certificaten. 

Je kunt bij ons terecht voor de volgende werkzaamheden:

Dit zeggen onze klanten over onze loodgieters

review loodgieter lommers

Duidelijke offerte met uitgebreide prijsopgave en uit te voeren werkzaamheden. Een deel van de materialen kon worden hergebruikt, wat in mindering werd gebracht op de rekening. Er werd snel materiaal opgehaald om het toilet te repareren. Prima en snelle service! -Joke (zie klantenvertellen)

Voor verstoppingen verwijzen wij je graag naar www.derioolman.nl

Onze loodgieters werken ook in:

Den BoschRosmalenOss – Berlicum – Den Dungen – DrunenVught – Vlijmen – Nieuwkuijk – Haarsteeg – Ammerzoden – Hedel – Velddriel – Kerkdriel – Empel – WaalwijkBoxtelVeghelZaltbommel

Bel ons