Wegens de vakantie zijn wij beperkt beschikbaar tot en met 20 augustus, voor spoed kunt u bellen naar: 073 203 3191

LOODGIETER ZALTBOMMEL

Ben je op zoek naar een loodgieter in Zaltbommel? Dan ben je bij Installatiebedrijf Lommers aan het goede adres. Wij zitten vlakbij Zaltbommel dus zijn snel ter plekke. Je kunt bij ons terecht bij lekkages, verstoppingen maar ook voor de installatie van sanitaire voorzieningen. Stuur vrijblijvend een bericht of bel ons voor direct contact.

Loodgieter nodig in Zaltbommel?

Wij zijn een allround loodgietersbedrijf in de buurt van Zaltbommel. Je kunt bij ons terecht voor diverse loodgieters- en onderhoudswerkzaamheden. Wij werken snel, secuur en uitsluitend met gecertificeerde loodgieters. Je kunt bij ons terecht voor de volgende loodgieter-werkzaamheden:

Vrijblijvend advies nodig?

Iedere klus is anders en wij kijken graag met je mee. Stuur een bericht via ons contactformulier en ontvang vrijblijvend advies over jouw situatie.

Voor verstoppingen verwijzen wij je graag naar www.derioolman.nl

Dit zeggen onze klanten over onze loodgieters

review loodgieter lommers

Duidelijke offerte met uitgebreide prijsopgave en uit te voeren werkzaamheden. Een deel van de materialen kon worden hergebruikt, wat in mindering werd gebracht op de rekening. Er werd snel materiaal opgehaald om het toilet te repareren. Prima en snelle service! -Joke (zie klantenvertellen)

Wij werken ook rondom zaltbommel

Den BoschRosmalenOss – Berlicum – Den Dungen – Vught – Vlijmen – Nieuwkuijk – Haarsteeg – Ammerzoden – Hedel – Velddriel – Kerkdriel – Empel – Uden – WaalwijkBoxtelVeghel

Bel ons