Bel 24/7 onze Pechhulp: 073 657 9143

LOODGIETER VUGHT

neem contact op voor meer info

Ben je op zoek naar een betrouwbare en goede loodgieter in de omgeving van Vught? Dan ben je bij Lommers Installaties aan het goede adres. Wij zijn een gevestigde naam in Den Bosch en ons werkgebied is inmiddels uitgebreid naar een straal van 30 kilometer hier omheen. Wij hebben een extra snelle service in en rondom Vught.

meerdere loodgieterswerkzaamheden vught

Wij zijn een allround loodgietersbedrijf. Je kunt bij ons terecht voor een breed scala aan loodgieters- en onderhoudswerkzaamheden. Wij werken snel, secuur en uitsluitend met betrouwbare vaklui. Je kunt bij ons terecht voor de volgende werkzaamheden:

  • Lekkages
  • Verstoppingen
  • Sanitaire werkzaamheden
  • Alles rondom jouw CV-Ketel
  • Dak- en Dakgoot werkzaamheden

loodgieter met spoed in vught nodig?

Sommige loodgieterswerkzaamheden dienen zo snel mogelijk verholpen te worden. Denk aan lekkages of verstoppingen. Je kunt 24 uur per dag contact opnemen met onze spoedservice. Je probleem wordt binnen no-time door een van onze loodgieters opgelost. 

Contact opnemen met een loodgieter uit vught?

Heb jij hulp nodig bij installatie of onderhoud nodig van uw sanitair, cv ketels of verwarming? Of heeft u een lekkage of een verstopte afvoer? Neem dan nu contact op met loodgieter Lommers. Voor advies of het maken van een afspraak, stuur ons een bericht via het contactformulier of geef ons een belletje. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar

Call Now ButtonBel ons