LOODGIETER ROSMALEN

neem contact op voor meer info of voor een afspraak

Ben je op zoek naar een betrouwbare en goede loodgieter in Rosmalen? Dan ben je bij Lommers Installaties aan het goede adres. Wij zijn een gevestigde naam in de buurt van Den Bosch en ons werkgebied is inmiddels uitgebreid naar onder andere Rosmalen.

Loodgieter nodig in Rosmalen?

Wij zijn een allround loodgietersbedrijf in de buurt van Rosmalen. Je kunt bij ons terecht voor een breed scala aan loodgieters- en onderhoudswerkzaamheden. Wij werken snel, secuur en uitsluitend met betrouwbare vaklui. Je kunt bij ons terecht voor de volgende werkzaamheden:

Contact opnemen met een loodgieter uit rosmalen?

Heb jij hulp nodig bij installatie of onderhoud nodig van uw sanitair, cv ketels of verwarming? Of heeft u een lekkage of een verstopte afvoer? Neem dan nu contact op met loodgieter Lommers. Voor advies of het maken van een afspraak, stuur ons een bericht via het contactformulier of geef ons een belletje. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar. Wij hebben een extra snelle service in de omgeving van Rosmalen.

Voor verstoppingen verwijzen wij je door naar www.derioolman.nl

Onze loodgieters werken naast Rosmalen ook in:

Den Bosch – Rosmalen – Oss – Berlicum – Den Dungen – Vught – Vlijmen – Nieuwkuijk – Haarsteeg – Ammerzoden – Hedel – Velddriel – Kerkdriel – Empel – Uden – Waalwijk – Boxtel – Veghel

Bel ons