Airco Installateur

Wanneer je kiest om een airco te kopen of te huren bij Lommers, dan zit installatie hierbij inbegrepen. Dit wordt gedaan door onze ervaren airco installateurs. Het plaatsen van een airco is namelijk een complexe taak en moet op de juiste manier gedaan worden. Wil je dus een airco huren of kopen en ben je op zoek naar een airco installateur? Lees dan snel verder en zie wat wij voor jou kunnen betekenen!

Airco laten installeren? Kies dan voor Lommers

Steeds meer mensen kopen of huren een airco. Wanneer je dit doet bij Lommers, dan is het installeren van de airco standaard inbegrepen. De installatie van een nieuwe airco is niet zomaar gedaan. Gelukkig hebben wij al vele jaren ervaring. Doordat wij ervaren airco installateurs in huis hebben, zijn wij niet voor niks dé airco installateur in de regio van Den Bosch. Ben je dus op zoek naar een nieuwe airco en wil je deze huren of kopen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en onze ervaren airco installateurs staan graag voor je klaar!

Plaatsen van airco's door een airco installateur

Wanneer je een airco wilt laten plaatsen door een ervaren airco installateur, dan zit je bij Lommers aan het juiste adres. Wij kunnen zowel particulier als ook zakelijk airco’s plaatsen. Hierbij maakt het eigenlijk niet uit waar je de airco wilt laten installeren. Niks is ons te gek en met onze jarenlange ervaring gaan wij elke uitdaging aan. 

Airco in de woonkamer

Een airco kun je makkelijk en snel door onze ervaren airco installateur laten plaatsen. Een plek waar dit vaak wordt gedaan, is de woonkamer. 

Airco in de slaapkamer

In de slaapkamer is een airco ook enorm gewild. Je brengt hier de hele nacht door, dus dan is het belangrijk dat de luchtcirculatie goed is, zodat je uitgerust en fris wakker wordt.

Airco in de werkkamer

Een andere favoriete plek voor een airco is de werkkamer. Je wilt hier geconcentreerd aan het werk kunnen en dan is het belangrijk dat de ventilatie hier goed is geregeld.

Wat houdt het installeren van een airco in?

Wanneer onze airco installateurs bij jouw een airco gaan plaatsen, dan zijn er een aantal stappen die wij standaard zetten: 

De airco installateurs van Lommers staan voor je klaar

Ben je dus op zoek naar een airco installateur? Zoek dan niet verder en neem vrijblijvend contact met ons op. Voor zowel het kopen, huren of onderhouden van je airco staan onze airco installateurs voor je klaar. Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Onze werkwijze:

Contact opnemen

Vul ons contactformulier in, bel of mail ons en geen aan dat je interesse hebt in een airco.

Offerte

Wij sturen je een vrijblijvende offerte op basis van jouw wensen. Zo weet jij precies wat de kosten zullen zijn.

Akkoord?

Ben jij akkoord? Dan plannen we samen een afspraak voor wanneer de airco installateur langskomt.

Geniet van je airco!

Bepaal zelf de temperatuur en geniet de komende jaren van een heerlijk gekoeld huis!

Airco installateur
in de buurt

Op zoek naar een airco installateur bij jou in de buurt? Geen probleem! Ons bedrijf is gevestigd in Den Bosch, maar wij werken in een straal van 30 kilometer hierom heen. Je kunt dus ook bij ons terecht in of rondom de volgende steden en dorpen:

Den Bosch – Rosmalen – Oss – Berlicum – Den Dungen – Vught – Vlijmen – Nieuwkuijk – Haarsteeg – Ammerzoden – Hedel – Velddriel – Kerkdriel – Empel

Vraag een offerte aan of stel jouw vragen!

Een vrijblijvende offerte ontvangen? Of heb je nog vragen? Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Telefonisch contact kan ook!

Bel ons