CV-KETELS

CV staat voor centrale verwarming. Een CV-installatie zit in ieder huishouden en zorgt in de basis voor warmte. Zowel verwarming van het huis als warm water wordt geregeld. De meest reguliere manier van CV is een CV-ketel. Een CV-ketel is essentieel en onmisbaar in ieder huishouden. Voor een goede verwarming van uw huis tegen lage kosten, is het belangrijk dat u een over een goede ketel beschikt met een goede partner voor onderhoud. Ben je van plan om een goede CV-ketel aan te schaffen of heb je er al een en wil je graag onderhoud laten uitvoeren? Dan ben je bij Lommers aan het juiste adres. Samen met ons zusterbedrijf Gasservice Brabant werken wij samen voor de verkoop, verhuur en onderhoud van CV-ketels.

CV KETEL KOPEN OF HUREN

De aanschaf van een nieuwe CV-ketel proberen wij zo gemakkelijk mogelijk voor u te maken. Dat wil zeggen dat u voorzien wordt van het beste advies, een vakkundige installatie en goed onderhoud.  Bij het aanschaffen van een nieuwe CV-ketel kunt u kiezen om een ketel te kopen of te huren. Beide opties hebben ieder hun eigen voor- en nadelen. Bekijk hieronder wat de voor- en nadelen zijn.

CV KETEL KOPEN

CV KETEL HUREN

CV-KETEL ONDERHOUD

Eenmalig onderhoud CV-Ketel

Kiest u ervoor een CV-ketel te huren of kopen bij ons, dan kunnen wij uiteraard ook het onderhoud op ons nemen. Goed en periodiek onderhoud aan uw ketel zorgt voor een constant hoog rendement, voorkomt hoge reparatiekosten, defecten en storingen.

Kiest u ervoor een CV-ketel te huren, dan zitten de kosten voor onderhoud inbegrepen. Kiest u ervoor een CV-ketel te kopen, dan adviseren we u om hier een onderhoudscontract voor af te sluiten. Liever eenmalig onderhoud? Dit is ook mogelijk!

Onderhoudscontract CV-Ketel

Alleen met regelmatig onderhoud aan jouw verwarmingsinstallatie ben je zeker van een goed werkende en veilige cv-ketel. Het afsluiten van een onderhoudscontract is daarom een verstandige keuze. Onze ervaren monteurs lopen tijdens het onderhoud de ketel na. Zij inspecteren de druk van uw ketel, de temperatuur en alle functies. Bovendien maken zij de filters schoon en worden de leidingen van uw verwarmingsinstallatie gecontroleerd. 

Is er iets mis? Dan kunnen we dit meteen voor je repareren. Wij hebben vrijwel alle onderdelen op voorraad, wat de kans dat u lang moet wachten verkleind. Wij zijn hiermee een van de enige in de wijde regio.

Merken CV-Ketels

Er zijn verschillende merken CV-ketels beschikbaar. Ons voordeel is dat wij  niet merkafhankelijk en daarom elk merk en type ketel leveren. Wij verkopen verwarmingsketels van o.a. Remeha, Atag, Valliant, Intergas en Nefit. Er is altijd wel een merk dat het beste bij jouw wensen past. 

ADVIES CV KETEL

Benodigde eigenschappen CV-Ketel

Het kiezen van de juiste ketel hangt af van een aantal factoren. Bijvoorbeeld het type en grootte van uw huis, met hoeveel mensen je woont en de mate waarin het huis geïsoleerd is. Daarnaast moet er een keuze gemaakt worden in het rendement van de ketel. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. De benodigde capaciteit wordt bepaald aan de hand van jouw wensen en voorkeuren. Uiteraard nemen wij ook het beschikbare budget mee.

Gasservice Brabant

Wij verwijzen je graag door naar ons zusterbedrijf Gasservice Brabant.

Bel ons