Bel 24/7 onze Pechhulp: 073 657 9143

CV Ketels

CV staat voor centrale verwarming. Een CV-installatie zit in ieder huishouden en zorgt in de basis voor warmte. Zowel verwarming van het huis als warm water wordt geregeld. De meest reguliere manier van CV is een CV-ketel. Een CV-ketel is essentieel en onmisbaar in ieder huishouden. Voor een goede verwarming van uw huis tegen lage kosten, is het belangrijk dat u een over een goede ketel beschikt met een goede partner voor onderhoud. Bent u van plan om een goede CV-ketel aan te schaffen of heeft u er al een en wil u graag onderhoud laten plegen, dan bent u bij Lommers aan het juiste adres. Samen met ons zusterbedrijf Gasservice Brabant werken wij samen voor de verkoop, verhuur en onderhoud van CV-ketels.

CV KETEL KOPEN OF HUREN

De aanschaf van een nieuwe CV-ketel proberen wij zo gemakkelijk mogelijk voor u te maken. Dat wil zeggen dat u voorzien wordt van het beste advies, een vakkundige installatie en goed onderhoud.  Bij het aanschaffen van een nieuwe CV-ketel kunt u kiezen om een ketel te kopen of te huren. Beide opties hebben ieder hun eigen voor- en nadelen. Bekijk hieronder wat de voor- en nadelen zijn.

CV KETEL KOPEN

  • Eenmalige uitgave
  • Standaard installatie
  • Lagere kosten t.o.v. huren
  • Direct eigenaar na aankoop
  • Onderhoud niet inbegrepen

CV KETEL HUREN

  • Geen grote eenmalige uitgave
  • Standaard installatie
  • Vast bedrag per maand
  • Onderhoud inbegrepen
  • Hogere kosten t.o.v. kopen op de lange termijn

CV-KETEL ONDERHOUD

CV-Ketel kopen of huren inclusief onderhoud

Kiest u ervoor een CV-ketel te huren of kopen bij ons, dan kunnen wij uiteraard ook het onderhoud op ons nemen. Goed en periodiek onderhoud aan uw ketel zorgt voor een constant hoog rendement, voorkomt hoge reparatiekosten, defecten en storingen.

Kiest u ervoor een CV-ketel te huren, dan zitten de kosten voor onderhoud inbegrepen. Kiest u ervoor een CV-ketel te kopen, dan adviseren we u om hier een onderhoudscontract voor af te sluiten.

Onderhoudscontract CV-Ketel

Alleen met regelmatig onderhoud aan uw verwarmingsinstallatie bent u zeker van een goed werkende en veilige cv-ketel. Het afsluiten van een onderhoudscontract is daarom een verstandige keuze. Onze ervaren monteurs lopen tijdens het onderhoud de ketel na. Zij inspecteren de druk van uw ketel, de temperatuur en alle functies. Bovendien maken zij de filters schoon en worden de leidingen van uw verwarmingsinstallatie gecontroleerd. 

Is er iets mis? Dan kunnen we dit meteen voor u repareren. Wij hebben vrijwel alle onderdelen op voorraad, wat de kans dat u lang moet wachten verkleind. Wij zijn hiermee een van de enige in de wijde regio.

Merken CV-Ketels

Er zijn verschillende merken CV-ketels beschikbaar. Ons voordeel is dat wij  niet merkafhankelijk en daarom elk merk en type ketel leveren. Wij verkopen verwarmingsketels van o.a. Remeha, Atag, Valliant, Intergas en Nefit. Er is altijd wel een merk dat het beste bij uw situatie past. 

WELKE CV-KETEL PAST HET BESTE BIJ MIJN SITUATIE?

Benodigde eigenschappen voor uw ketel

Welke CV-Ketel past het beste bij mijn situatie? Wanneer u een keuze heeft gemaakt tussen het kopen of huren van een CV-Ketel dient u alleen nog maar te kiezen wat voor soort CV-Ketel u wil.

Het kiezen van de juiste ketel hangt af van een aantal factoren. Bijvoorbeeld het type en grootte van uw huis, met hoeveel mensen u woont en de mate waarin het huis geïsoleerd is. Daarnaast moet er een keuze gemaakt worden in het rendement van de ketel. Voor het plaatsen van CV-Ketels werken wij samen met ons zusterbedrijf Gasservice Brabant. Lees hier alles wat je moet weten over de eigenschappen van de cv-ketel.

Advies over de aanschaf van uw nieuwe CV-Ketel

Wij geven u graag advies over het vervangen van uw CV-Ketel. De juiste capaciteit wordt bepaald en uw wensen en voorkeuren worden op een rijtje gezet. Op basis hiervan geven wij u een advies. Uiteraard nemen wij ook het beschikbare budget mee in ons advies. Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier. 

Wij vertellen u graag meer!

Lommers Installaties

Voor al uw Loodgieterswerkzaamheden

Heeft uw een lekkage, verstopping of wil u graag een nieuwe badkamer, sanitair of een CV-ketel geplaatst hebben? Voor al uw vragen of of een vrijblijvende offerte, neem van contact met ons op. Stuur een bericht via het contactformulier of bel ons op  073 657 9143

U ontvangt binnen 1 werkdag reactie.

Bedankt voor uw interesse in Lommers Installaties.

Stuur een bericht

Call Now ButtonBel ons