AIRCO KOPEN OF HUREN

Ben je van plan om een nieuwe airco te kopen of te huren? Dan ben je bij Lommers Installatie aan het juiste adres. Een airconditioning is de oplossing voor de warme zomerdagen, die in Nederland steeds meer voorkomen. Geen slapeloze nachten meer door de warmte, maar een prettige temperatuur en optimale luchtvochtigheid. Ga, indien mogelijk, voor een kwalitatief goede airco. Hier heb je jaren plezier van!

Airco split unit inclusief montage

Een split airco inclusief montage is een populaire keuze voor huizen en kantoren, omdat het een efficiënte manier is om een ruimte te koelen. Bovendien is het ook mogelijk om de airco te gebruiken als verwarming in de winter, door gebruik te maken van de omgekeerde cyclus. Een split airco installatie kan een moeilijke klus zijn. Het is dus beter om de installatie door een professioneel bedrijf als Lommers te laten doen. Bovendien kunnen wij ook helpen bij het kiezen van de juiste airco en het aanpassen van de airco aan de specifieke eisen van jouw ruimte.

Split airco kopen en Installeren

Airco’s worden steeds populairder, ook in Nederland. Een split airco kopen heeft namelijk veel voordelen. Bovendien is een airco kopen en laten installeren op de lange termijn erg voordelig, vooral met de huidige energieprijzen. Wij bieden verschillende airco’s aan en helpen je graag op de goede weg. Wij raden aan om een airco te kopen van een gerenommeerd merk met een goede garantie en service.

Airco kopen inclusief installatie

Wanneer je een airco koopt zit de installatie hierbij inbegrepen. Onze monteurs zijn F-Gassen gecertificeerd. Wij hebben de juiste kennis in huis waardoor je gegarandeerd bent van een vakkundige en juiste installatie.

Split unit airco huren

Wanneer het kopen van een airco niet binnen de plannen of het budget valt is er ook de mogelijkheid om een split unit airco te huren. Als je bij Lommers een airco huurt, dan krijg je een energiezuinige airco tegen een vast laag bedrag per maand. Een airco huren heeft daarentegen nog meer voordelen, zoals:

 • Geen grote eenmalige investeringen
 • Snelle plaatsing
 • Gratis onderhoud
 • 24/7 storing service
 • Geen onverwachte kosten

Airco huren inclusief onderhoud

Wanneer je bij ons een airco huurt is dit altijd inclusief onderhoud. Wij reinigen elk jaar de filters, controleren de drukken en kijken of er geen lekkages zijn. Wanneer er gebreken zijn lossen wij dit direct op. 

Airco kopen of huren?

Het is bij ons mogelijk om split-unit airco’s te kopen, huren en installeren. Dit zijn wandmodel airco’s met een binnen- en buitenunit. Ze vallen amper op en zijn makkelijk in gebruik en onderhoud. De airco’s die u bij ons af kan nemen zijn van het merk Daikin. Een gerenommeerd merk wereldwijd. Wanneer je liever een ander merk wil, is dat ook mogelijk. Naast Daikin zijn onze monteurs ook gespecialiseerd in andere A-merk airconditioning systemen. 

Een airco met split unit wordt tegenwoordig het meest gebruikt. Dit type airco wordt op een vaste plaats in de ruimte gehangen. Een split airco systeem heeft een buitenunit en een of meerdere binnenunits waarmee de ruimte wordt gekoeld of verwarmd. Een split unit werkt op basis van koelvloeistof. Koelvloeistof onttrekt de warmte uit de binnenruimte (via de binnenunit) en geeft die buiten weer af aan de buitenlucht (via de buitenunit). Meer informatie vindt je hier.

Split airco inclusief installatie

Het kopen of huren van een airco met split unit is altijd inclusief montage. Onze monteurs zijn stek-gecertificeerd dus hebben de juiste kennis in huis. Daarnaast hebben wij een snelle levering en installatieservice. Al na twee weken heb jij een goed werkende airco in huis hangen.

Airco split unit van Daikin

Wij verkopen en verhuren wandmodellen van het merk Daikin, FTX-serie. Deze wandmodellen zijn compact en hebben een hoog rendement.

Voordelen Split Airco Unit van Daikin

Laat je airco plaatsen door een ervaren installateur

Bij een split unit airco is het sterk aan te raden om de airco te laten installeren door een vakman. Een professionele installateur heeft de kennis en expertise om het systeem correct te installeren en te zorgen dat de airco goed werkt. Bovendien geven wij ook advies over welk type airco het beste is en waar deze het beste kan hangen. Daarnaast zijn eventuele problemen tijdens de installatie sneller op te vangen door een professional.

Wat kost een airco plaatsen?

De kosten voor het plaatsen van een airco kunnen sterk variëren, afhankelijk van het type systeem, het benodigd vermogen en de complexiteit van de installatie. In het algemeen beginnen de kosten van een airco plaatsen vanaf ongeveer €1400,-. Dit bedrag kan nog wel stijgen, afhankelijk van de specifieke omstandigheden. Wil je meer weten over de exacte kosten van een airco? Neem dan contact met ons op.

Wanneer het mogelijk is raden wij je aan een airco te kopen. Je bent dan op termijn voordeliger uit. Wij vertellen je ook graag meer over het stroomverbruik van een airco.

Airco onderhoud

Het onderhouden van je airco is belangrijk voor de levensduur van je systeem. Zonder regelmatig airco onderhoud kan deze sneller kapot gaan, minder efficiënt werken en zelfs schade aanrichten aan je woning. Plan daarom regelmatig een airco servicebeurt in. Door je airco goed te onderhouden, kun je ervoor zorgen dat je airco efficiënt blijft werken en kan het onnodige problemen en kosten voorkomen.

Wanneer je een airco koopt zit het onderhoud, in tegenstelling tot huren, niet in de prijs inbegrepen. Wel sluit je heel gemakkelijk en voordelig een onderhoudscontract bij ons af. 

Wat bij opzeggen of verhuizen?

Als je gaat verhuizen kunnen de nieuwe huiseigenaren het huurcontract overnemen. Wanneer dit niet mogelijk is moet het huurcontract opgezegd worden en betaal je een afkoopsom voor de resterende periode.

Alles wat je moet weten over airco's

Wil je weten hoeveel een airco kost? Of hoeveel stroom een airco verbruikt. Lees alles wat je moet weten over airco’s op onze blogpagina.

Airco onderhoudscontract

Bekijk hier het tarief van ons Airco onderhoudscontract. Tijdens het onderhoud controleren, reinigen en (indien nodig) vervangen we verschillende onderdelen. Wil je ons airco onderhoudscontract combineren met een CV-ketel onderhoudscontract? Bekijk dan de mogelijkheden bij ons zusterbedrijf Gasservice Brabant. 

Airco Onderhoud

11,83 p/m

* Storingen niet inbegrepen

Waarom kies je voor Installatiebedrijf Lommers?

Installatiebedrijf Lommers is al ruim 90 jaar (!) actief. Sinds 1930 staat dit familiebedrijf bekend om snelle service en deskundig optreden bij loodgieterswerkzaamheden en alles rondom jouw airco!

Onze klanten zijn erg tevreden over ons

Zij geven ons gemiddeld 3.9 op 5 sterren! Bekijk hieronder een aantal van onze reviews.

Robbert Jan Soederhuizen
Robbert Jan Soederhuizen
Lees verder
Aansluitend aan een prettige offerte is bij mij op 10 oktober 2022 een nieuwe 5KW airco/warmtepomp geleverd en geplaatst. Deze is naast de kleinere airco geplaatst die dit bedrijf ook tot volle tevredenheid 10 jaar geleden bij mij geïnstalleerd heeft!! De prijs en de afspraken van deze nieuwe installatie zijn heel goed en de montage is voorbeeldig uitgevoerd! Betrouwbare contacten, zorgvuldig- en zeer netjes werkende montage medewerkers. De installatie werkt perfect! Overigens heb ik ook al jaren een onderhoudscontract voor CV en airco bij dit bedrijf. Kortom, ik ben een zeer tevreden klant en kan dit bedrijf voor 100 procent aanbevelen!
Sjoerd Zeijlemaker
Sjoerd Zeijlemaker
Lees verder
Super nette en professionele installatie met de beste producten (daikin). Airco is heel netjes weggewerkt in een zinken regenbuis waardoor het er heel netjes eruit ziet.
Alfons Hermans
Alfons Hermans
Lees verder
Jeroen heeft keurig twee nieuwe wasbakkranen geplaatst en daarbij wat passend- maak probleempjes opgelost. Vriendelijk en netjes.
Previous
Next

Vraag een Vrijblijvende Offerte aan

  Dit is ons werkgebied

  Wij zijn gevestigd in Den Bosch en werken in een straal van 30 kilometer hier omheen. Je bent bij ons aan het juiste adres voor het kopen, huren, of onderhouden van een airco. Wij doen dit voor je in de volgende gebieden:

  Airco Den Bosch – Airco Rosmalen – Airco Oss – Airco Vught

   

  Call Now ButtonBel ons