AIRCO KOPEN OF HUREN

Ben je van plan om een nieuwe airco te kopen of te huren? Dan ben je bij Lommers Installatie aan het juiste adres. Een airconditioning is de oplossing voor de warme zomerdagen, die in Nederland steeds meer voorkomen. Geen slapeloze nachten meer door de warmte, maar een prettige temperatuur en optimale luchtvochtigheid. Ga, indien mogelijk, voor een kwalitatief goede airco. Hier heb je jaren plezier van!

Split airco inclusief installatie

Ook buiten de zomerdagen om kan een airco interessant zijn. Naast het koelen van de ruimte kan een airco namelijk ook de ruimte verwarmen. Dit is ideaal tijdens overgangsperiodes. Tijdens het voor of najaar is het namelijk efficiënter en goedkoper om met een airco te verwarmen dan met een CV-ketel of warmtepomp. Een airco split unit gebruik je het hele jaar door. Onze airco-installateurs monteren deze op een gunstige plek in huis voor een efficiënte werking. 

Airco kopen

Het kopen van een airco heeft veel voordelen. Airconditionings worden in Nederland dan ook steeds populairder. Op de lange termijn is het voordeliger om een airco te kopen. Op de aanschaf van een airco zit twee jaar garantie.

Airco kopen inclusief installatie

Wanneer je een airco koopt zit de installatie hierbij inbegrepen. Onze monteurs zijn F-Gassen gecertificeerd. Wij hebben de juiste kennis in huis waardoor je gegarandeerd bent van een vakkundige en juiste installatie.

Airco huren

Een airco huren kan voordelig zijn wanneer je niet in een keer een groot bedrag wil uitgeven om een airconditioning aan te schaffen. Daarnaast zijn er geen bijkomende kosten aan installatie, onderhoud of gebreken. Een huurcontract heeft een minimale periode van een jaar. 

Airco huren inclusief onderhoud

Wanneer je bij ons een airco huurt is dit altijd inclusief onderhoud. Wij reinigen elk jaar de filters, controleren de drukken en kijken of er geen lekkages zijn. Wanneer er gebreken zijn lossen wij dit direct op. 

Airco kopen of huren?

Het is bij ons mogelijk om split-unit airco’s te kopen, huren en installeren. Dit zijn wandmodel airco’s met een binnen- en buitenunit. Ze vallen amper op en zijn makkelijk in gebruik en onderhoud. De airco’s die u bij ons af kan nemen zijn van het met Daikin. Een gerenommeerd merk wereldwijd. Wanneer je liever een ander merk wil, is dat ook mogelijk. Naast Daikin zijn onze monteurs ook gespecialiseerd in andere A-merk airconditioning systemen. 

Een airco met split unit wordt tegenwoordig het meest gebruikt. Dit type airco wordt op een vaste plaats in de ruimte gehangen. Een split airco systeem heeft een buitenunit en een of meerdere binnenunits waarmee de ruimte wordt gekoeld of verwarmd. Een split unit werkt op basis van koelvloeistof. Koelvloeistof onttrekt de warmte uit de binnenruimte (via de binnenunit) en geeft die buiten weer af aan de buitenlucht (via de buitenunit).

Split airco inclusief installatie

Het kopen of huren van een airco met split unit is altijd inclusief montage. Onze monteurs zijn stek-gecertificeerd dus hebben de juiste kennis in huis. Daarnaast hebben wij een snelle levering en installatieservice. Al na twee weken heb jij een goed werkende airco in huis hangen.

Airco split unit van Daikin

Wij verkopen en verhuren wandmodellen van het merk Daikin, FTX-serie. Deze wandmodellen zijn compact en hebben een hoog rendement.

Voordelen Split Airco Unit van Daikin

Airco laten installeren

Wij leveren ook andere A-Merken airconditionings. Wanneer je een andere airco op het oog hebt kunnen wij deze voor je bestellen, leveren en installeren. Dit moet wel een A-merk zijn.

Prijzen Airco

De prijzen van het huren of kopen van een airconditioning is afhankelijk van het model dat u kiest en het benodigd vermogen. Wil je meer weten over de exacte kosten van een airco? Neem dan contact met ons op.

Wanneer het mogelijk is raden wij je aan een airco te kopen. Je bent dan op termijn voordeliger uit. Kopen kan al vanaf 1400,-. Wij vertellen je ook graag meer over het stroomverbruik van een airco.

Onderhoud Airco

Wanneer je een airco hebt gekocht is het belangrijk deze goed te onderhouden. Plan daarom regelmatig een airco servicebeurt in. Dit zorgt voor een langere levensduur en voorkomt gebreken. Wij nemen het onderhoud aan je airconditioning graag uit handen.

Wanneer je een airco koopt zit het onderhoud, in tegenstelling tot huren, niet in de prijs inbegrepen. Wel plan je bij ons gemakkelijk een afspraak in voor jouw airco split unit onderhoud.

Wat bij opzeggen of verhuizen?

Als je gaat verhuizen kunnen de nieuwe huiseigenaren het huurcontract overnemen. Wanneer dit niet mogelijk is moet het huurcontract opgezegd worden en betaal je een afkoopsom voor de resterende periode.

Alles wat je moet weten over airco's

Wil je weten hoeveel een airco kost? Of hoeveel stroom een airco verbruikt. Lees alles wat je moet weten over airco’s in onze kennisbank.

Waarom kies je voor Installatiebedrijf Lommers?

Installatiebedrijf Lommers is al ruim 90 jaar (!) actief. Sinds 1930 staat dit familiebedrijf bekend om snelle service en deskundig optreden bij loodgieterswerkzaamheden en alles rondom jouw airco!

Vraag een Vrijblijvende Offerte aan

    Call Now ButtonBel ons