Bel 24/7 onze Pechhulp: 073 657 9143

Airco

Bent u van plan om een nieuwe airco te kopen of te huren? Dan bent u bij Lommers Installatie aan het juiste adres. Een airconditioning is de oplossing voor de warme zomerdagen, die in Nederland steeds meer voorkomen. Geen slapeloze nachten meer door de warmte, maar een prettige temperatuur en optimale luchtvochtigheid. 

Airco voor verwarmen én koelen

Ook buiten de zomerdagen om kan een airco interessant zijn. Naast het koelen van de ruimte kan een airco namelijk ook de ruimte verwarmen. Dit is ideaal tijdens overgangsperiodes. Tijdens het voor of najaar is het namelijk efficiënter en goedkoper om met een airco te verwarmen dan met een CV-ketel of warmtepomp.

Airco kopen

Het kopen van een airco heeft veel voordelen. Airconditionings worden in Nederlands dan ook steeds populairder. Op de lange termijn is het voordeliger om een airco te kopen. Op de aanschaf van een airco zit twee jaar garantie.

Airco kopen inclusief installatie

Wanneer u een airco koopt zit de installatie hierbij inbegrepen. Onze monteurs zijn F-Gassen gecertificeerd. Wij hebben de juiste kennis in huis waardoor u gegarandeerd bent van een vakkundige en juiste installatie.

Airco huren

Een airco huren kan voordelig zijn wanneer u niet in een keer een groot bedrag wil uitgeven om een airconditioning aan te schaffen. Daarnaast zijn er geen bijkomende kosten aan installatie, onderhoud of gebreken. Een huurcontract heeft een minimale periode van een jaar. 

Airco huren inclusief onderhoud

Wanneer u bij ons een airco huurt is dit altijd inclusief onderhoud. Wij reinigen elk jaar de filters, controleren de drukken en kijken of er geen lekkages zijn. Wanneer er gebreken zijn lossen wij dit direct op. 

Airco split unit kopen of huren

Wij verkopen, verhuren en installeren split-unit airco’s. Dit zijn wandmodel airco’s met een binnen- en buitenunit. Ze vallen amper op en zijn makkelijk in gebruik en onderhoud. De airco’s die u bij ons af kan nemen zijn van het met Daikin. Een gerenommeerd merk wereldwijd. Wanneer u liever een ander merk wil, is dat ook mogelijk. Naast Daikin zijn onze monteurs ook gespecialiseerd in andere A-merk airconditioning systemen. 

Wat is een Airco split unit?

Een airco met split unit wordt tegenwoordig het meest gebruikt. Dit type airco wordt op een vaste plaats in de ruimte gehangen. Een split airco systeem heeft een buitenunit en een of meerdere binnenunits waarmee de ruimte wordt gekoeld of verwarmd. Een split unit werkt op basis van koelvloeistof. Koelvloeistof onttrekt de warmte uit de binnenruimte (via de binnenunit) en geeft die buiten weer af aan de buitenlucht (via de buitenunit).

Airco split unit inclusief montage

Het kopen of huren van een airco met split unit is altijd inclusief montage. Onze monteurs zijn stek-gecertificeerd dus hebben de juiste kennis in huis. Daarnaast hebben wij een snelle levering en installatieservice. Al na twee weken heb jij een goed werkende airco in huis hangen.

Airco split unit van Daikin

Wij verkopen en verhuren wandmodellen van het merk Daikin, FTX-serie. Deze wandmodellen zijn compact en hebben een hoog rendement.

Voordelen Split Airco Unit van Daikin

  • Energiezuinig
  • Koelen én Verwarmen
  • Compact
  • Fluisterstil
  • Bediening via App
  • Alleen Ventileren Mogelijk
  • Ontvochtigingsfunctie

Andere A-Merken Airco Split Units

Wij leveren ook andere A-Merken airconditionings. Wanneer u een andere airco op het oog heeft kunnen wij deze voor u bestellen, leveren en installeren. Dit moet wel een A-merk zijn.

Prijzen Airco

De prijzen van het huren of kopen van een airconditioning is afhankelijk van het model dat u kiest. Wilt u meer weten over de kosten van een airco? Neem dan contact met ons op.

Wanneer het mogelijk is raden wij u aan een airco te kopen. U bent dan op termijn voordeliger uit. Kopen kan al vanaf 1400,-

Onderhoud Airco

Wanneer u een airco heeft gekocht is het belangrijk deze goed te onderhouden. Dit zorgt voor een langere levensduur en voorkomt gebreken. Wij nemen dit onderhoud graag voor u uit handen.

Wanneer u een airco koopt zit het onderhoud, in tegenstelling tot huren, niet in de prijs inbegrepen. Wij raden u aan een onderhoudscontract af te sluiten.

Wat bij opzeggen of verhuizen?

Als u gaat verhuizen kunnen de nieuwe huiseigenaren het huurcontract overnemen. Wanneer dit niet mogelijk is moet het huurcontract opgezegd worden en betaald u een afkoopsom voor de resterende periode.

Vraag een Vrijblijvende Offerte aan

Call Now ButtonBel ons