Loodgieter

24/7 loodgietersservice

Loodgieter

Ben jij op zoek naar een loodgieter in of rondom Den Bosch? Bij ons kun je terecht voor diverse loodgieterswerkzaamheden. Onze installateurs zijn allen gecertificeerd en wij voeren een grote diversiteit aan loodgieterswerkzaamheden uit. Denk hierbij onder andere aan het plaatsen, onderhouden en repareren van sanitair, maar ook het opsporen en verhelpen van lekkages en verstoppingen. 

Wij hebben jarenlange ervaring en hebben een werkgebied van 20 kilometer rondom Den Bosch.

Loodgieter met spoed

Wij zijn een 24 uurs service loodgieter. Vaak is het bij een lekkage of verstopping van belang om snel te handelen om extra schade en kosten voorkomen. Dus ben jij op zoek naar een loodgieter in de buurt van Den Bosch? Onze loodgieters staan 24 uur per dag voor je klaar en kunnen op zeer korte termijn langskomen.

Door gebruik te maken van onze spoedservice wordt je direct geholpen. Wij sturen direct een van onze loodgieters langs!

loodgieter met spoed

Onze loodgietersdiensten

Lees meer informatie over onze loodgieters werkzaamheden of neem contact met ons op.

Sanitair

Of het nu gaat over het vervangen van een toilet of het plaatsen van een nieuwe badkamer, wij hebben de juiste loodgieters hiervoor in huis! Wij verleggen de waterleidingen waar nodig en sluiten alles goed aan.

Lekkage

Zie je vlekken op de muur of op het plafond als gevolg van waterschade? Schakel een expert in om je te helpen bij de lekdetectie en reparatie. Wij sporen en verhelpen de lekkage zonder hak- of breekwerk.

Verstopping

Heb jij een verstopping in huis? Wij geven je een aantal tips om de verstopping te verhelpen. Weet jij niet precies wat het probleem is of krijg je de verstopping niet verholpen? Dan komen wij je graag helpen.

Lommers Installaties

Heb je een lekkage, verstopping of wil je graag een nieuwe badkamer, sanitair of een CV-ketel geplaatst hebben? Voor al jouw vragen, of een vrijblijvende offerte, neem contact met ons op. Stuur een bericht via het contactformulier of bel ons op  073 657 9143

Je ontvangt binnen 1 werkdag reactie.

Bedankt voor je interesse in Lommers Installaties.

    Call Now ButtonBel ons