Loodgieter

Ben jij op zoek naar een loodgieter? Bij ons kun je terecht voor diverse loodgieterswerkzaamheden. Onze installateurs zijn allen erkend en bekwaam en wij voeren een grote diversiteit aan loodgieterswerkzaamheden uit. Denk hierbij onder andere aan het plaatsen, onderhouden en repareren van sanitair, maar ook het opsporen en verhelpen van lekkages en verstoppingen. 

Wij hebben jarenlange ervaring en hebben een werkgebied van 20 kilometer rondom Den Bosch.

Loodgieter met spoed

Vaak is het van belang om snel te handelen. Wanneer je een lekkage hebt kun je hiermee bijvoorbeeld extra schade (en kosten die daaraan verbonden zijn) voorkomen. Een verstopt toilet wil je uiteraard ook snel verholpen hebben. 

Onze loodgieters staan 24 uur per dag voor je klaar. Buiten de spoedklussen om zijn wij ook op korte termijn beschikbaar voor bijvoorbeeld een nieuwe badkamer of het verleggen van een aantal leidingen. 

Loodgieter nodig?

Lees meer informatie over onze loodgieters werkzaamheden of neem contact met ons op.

Sanitair

Of het nu gaat over het vervangen van een toilet of het plaatsen van een nieuwe badkamer of alleen een wastafel, wij hebben de juiste installateurs in huis om jou hierbij te helpen! Meer informatie?

Lekkage

Zie je vlekken op de muur of op het plafond als gevolg van waterschade? Schakel een expert in om je te helpen bij de lekdetectie en reparatie. Wij sporen en verhelpen de lekkage zonder hak- of breekwerk.

Verstopping

Heb jij een verstopping in huis? Wij geven je een aantal tips om de verstopping te verhelpen. Weet jij niet precies wat het probleem is of krijg je de verstopping niet verholpen? Dan komen wij je graag helpen.

Lommers Installaties

Voor alle Loodgieterswerkzaamheden

Heb je een lekkage, verstopping of wil je graag een nieuwe badkamer, sanitair of een CV-ketel geplaatst hebben? Voor al jouw vragen, of een vrijblijvende offerte, neem contact met ons op. Stuur een bericht via het contactformulier of bel ons op  073 657 9143

Je ontvangt binnen 1 werkdag reactie.

Bedankt voor je interesse in Lommers Installaties.

Stuur een bericht

    Call Now ButtonBel ons