Loodgieter

24/7 loodgietersservice

Loodgieter

Ben jij op zoek naar een loodgieter in de buurt van Den Bosch? Als ervaren loodgieter bieden wij verschillende loodgieterservices- en werkzaamheden. Denk hierbij onder andere aan het plaatsen, onderhouden en repareren van sanitair, maar ook het opsporen en verhelpen van lekkages en verstoppingen. Onze installateurs zijn allen gecertificeerd waardoor zij hun werk snel en nauwkeurig kunnen uitvoeren.

Wij zijn een allround loodgietersbedrijf met jarenlange ervaring en hebben een werkgebied van 20 kilometer rondom Den Bosch.

Loodgieter met spoed?

In sommige gevallen is het van groot belang om snel te handelen en met spoed een loodgieter in te schakelen. Bijvoorbeeld bij een lekkage of verstopping. Geen paniek, wij zijn een 24 uurs service loodgieter die de hele dag voor je klaar staat en op korte termijn langskomen om je probleem te verhelpen. Gebruik je onze spoedservice, dan word je direct geholpen door een van onze loodgieters. Dus ben jij op zoek naar een loodgieter met spoed? Neem dan direct contact met ons op en voorkom extra schade en kosten.
loodgieter met spoed

Onze loodgietersdiensten

Lees meer informatie over onze loodgieters werkzaamheden of neem contact met ons op.

Sanitair

Ben je op zoek naar een loodgieter om je toilet te vervangen, een nieuwe badkamer te plaatsen of moeten we je waterleidingen verleggen? Dan ben je bij ons aan het juiste adressen. Voor elke klus hebben wij de juiste loodgieter in huis. Lees hier meer over.

Lekkage

Soms kan een lekkage leiden voor enorme schade en hoge kosten. Dit wil je natuurlijk voorkomen. Dus zie je vlekken op de muur of op het plafond als gevolg van waterschade? Bekijk dan onze pagina over lekkages.

Verstopping

Heb jij last van een verstopping in huis? Maar weet je niet precies wat het probleem veroorzaakt of krijg je de verstopping niet verholpen? Laat dit dan controleren en verholpen door een loodgieter. Lees snel verder wat wij voor je kunnen betekenen.

Lommers Installaties

Heb je een lekkage, verstopping of wil je graag een nieuwe badkamer, sanitair of een CV-ketel geplaatst hebben? Voor al jouw vragen, of een vrijblijvende offerte, neem contact met ons op. Stuur een bericht via het contactformulier of bel ons op  073 657 9143

Je ontvangt binnen 1 werkdag reactie.

Bedankt voor je interesse in Lommers Installaties.

    Call Now ButtonBel ons