Loodgietersbedrijf

24/7 loodgieter service

Loodgieter

Ben jij op zoek naar een loodgietersbedrijf? Dan staan we bij Lommers graag voor je klaar. Als ervaren loodgietersbedrijf bieden wij verschillende loodgieterswerkzaamheden. Denk hierbij onder andere aan het plaatsen en verleggen van leidingen, maar ook het opsporen en verhelpen van lekkages en verstoppingen. Onze installateurs zijn allen gecertificeerd waardoor zij hun werk snel en nauwkeurig kunnen uitvoeren. Wij zijn allround loodgieters met jarenlange ervaring en hebben een werkgebied van 20 kilometer rondom Den Bosch. 

Wat doet een loodgieter? Dit zijn onze loodgieters diensten

Wij staan als loodgietersbedrijf voor je klaar. Voor verschillende werkzaamheden kun je ons als loodgieter inschakelen. Hierbij kun je denken aan het laten verleggen van leidingen of het opsporen en verhelpen van lekkages.

Lees hier alles over onze diensten en neem vrijblijvend contact met ons op!

Leidingen verleggen

Ben je op zoek naar een loodgietersbedrijf om in je toilet, badkamer of keuken leidingen te laten verleggen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Voor elke klus hebben wij de juiste loodgieter in huis. Lees hier meer over.

Lekkage

Soms kan een lekkage leiden voor enorme schade en hoge kosten. Dit wil je natuurlijk voorkomen. Dus zie je vlekken op de muur of op het plafond als gevolg van waterschade? Bekijk dan onze pagina over lekkages. Als ervaren loodgietersbedrijf helpen we je graag.

Kosten van een loodgieter

Het inschakelen van een loodgietersbedrijf is om jou weer te helpen bij moeilijkheden. Hier hangt natuurlijk wel een prijskaartje aan vast. Toch is elke situatie anders, waardoor we geen vaste kosten kunnen geven. Neem daarom contact met ons op en dan maken we een offerte op maat voor jou.

Dit zeggen onze klanten over onze loodgieters

review loodgieter lommers

Uitstekend, snel, adequaat, professioneel
Opstopping in de badkamer en wateroverlast. Dankzij de snelle professionele hulp van de loodgieters van Lommers was e.e.a snel verholpen.! -Ed (zie klantenvertellen)

Voor verstoppingen verwijzen wij je graag naar www.derioolman.nl

Lommers Installaties

Heb je een lekkage of wil je graag leidingen laten verleggen of een CV-ketel geplaatst hebben? Voor al jouw vragen, of een vrijblijvende offerte, neem contact met ons op. Stuur een bericht via het contactformulier of bel ons op  073 657 9143

Je ontvangt binnen 1 werkdag reactie.

Bedankt voor je interesse in Lommers Installaties.

Dit is ons werkgebied

Den Bosch – Berlicum – Rosmalen – Den Dungen – Oss – Vlijmen
Vught – Nieuwkuijk – Zaltbommel – Haarsteeg – Drunen – Ammerzoden
Waalwijk  – Hedel – Uden – Velddriel – Veghel – Kerkdriel – Boxtel  – Empel

Bel ons