Leidingen laten verleggen

Ben jij op zoek naar een loodgieter die kan helpen bij het verleggen van leidingen in huis? Ga jij bijvoorbeeld een nieuwe badkamer plaatsen of wil je het toilet op een andere plek in huis? Wij kunnen je helpen! Onze loodgieters zijn ervaren vakmensen met jarenlange ervaring. Vul gemakkelijk en geheel vrijblijvend ons contactformulier in en wij nemen contact met je op. Opmerking: wij hebben geen tegelzetters in dienst, dus we kunnen enkel helpen bij het leidingwerk.

Leidingen verleggen in de keuken

We helpen je graag bij het verleggen van leidingen in de keuken. Dit kunnen we voor je doen wanneer je bijvoorbeeld een nieuwe keuken koopt. Ook kan het zo zijn dat je jouw bestaande keuken wilt veranderen. Dan kan het geval zijn dat de waterleidingen in de keuken verlegd moeten worden. Dit is bijvoorbeeld wanneer je de gootsteen of vaatwasser op een andere plek wenst. Bij het verleggen van leidingen in de keuken helpen we je graag. Jouw eigen keukenleverancier kan daarna gemakkelijk de keuken aansluiten! 

Leidingen verleggen in de wc

Heb je een nieuwe wc gekocht? Of ben je van plan om je huidige toilet een make-over te geven en de wc te verplaatsen? Wat je plannen ook zijn, wij staan klaar om je te helpen. Onze loodgieters kunnen de leidingen verleggen in de wc, zodat alles perfect past bij de nieuwe indeling. Jouw tegelzetter en wc-installateur maken het toilet vervolgens verder af! Zo wordt jouw toilet helemaal naar wens is!

Leidingen verleggen in de badkamer

Ook bij het plaatsen van een nieuwe badkamer moet vaak het een en ander gebeuren op het gebied van leidingwerk. Zo kan het zijn dat de wasbak op een andere plek komt of dat je misschien een wasmachine wilt plaatsen. Hier kunnen wij ook helpen bij de voorbereiding. Onze ervaren loodgieters kunnen de leiding voor de wasmachine aanleggen of ander leidingwerk in de badkamer verrichten. De badkamer-installateur kan daarna gemakkelijk de badkamer monteren en aansluiten op de juiste leidingen.

Leidingen laten verleggen? Contacteer Lommers

Naast verschillende soorten waterleidingen verleggen kun je ons ook inschakelen om andere leidingen te laten verleggen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het verleggen van de radiator leiding of  het verleggen van de cv leiding. Neem vrijblijvend contact met ons op en dan kijken we samen wat we voor je kunnen doen.

1. Jouw wensen

Samen kijken we naar jouw wensen. Wij denken graag met je mee en kunnen je adviseren. 

2. Prijsopgave

Heb je interesse? Wij kunnen vrijblijvend een offerte voor je opstellen. Akkoord? Dan gaan we verder met stap 3.

3. Wij doen het werk

Onze loodgieters gaan aan de slag. In een korte periode met minimale overlast verleggen we jouw leidingen.

Neem contact op

Wil jij weten of wij jou kunnen helpen bij het verleggen van leidingen? Of heb je nog vragen? Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bel ons