Leidingen laten verleggen

Ben jij op zoek naar een loodgieter die kan helpen bij het verleggen van leidingen in huis? Ga jij een nieuwe badkamer plaatsen of wil je het toilet op een andere plek in huis? Wij kunnen je helpen! Onze loodgieters zijn ervaren vakmensen met jarenlange ervaring. Vul gemakkelijk en geheel vrijblijvend ons contactformulier in en wij nemen contact met je op. Opmerking: wij hebben geen tegelzetters in dienst, dus we kunnen enkel helpen bij het leidingwerk.

Leidingen verleggen keuken

Wij kunnen je helpen bij het verleggen van waterleidingen. Dit moet vaak gebeuren wanneer je de gootsteen of vaatwasser op een andere plek wenst. Jouw keukenleverancier kan daarna gemakkelijk de keuken aansluiten! 

Leidingen verleggen toilet

Wij helpen je bij de voorbereidingen voor het plaatsen van een nieuw toilet. Jouw tegelzetter & wc-installateur maken het toilet verder af! 

Leidingen verleggen badkamer

Ook bij het plaatsen van een nieuwe badkamer moet vaak het een en ander gebeuren op het gebied van leidingwerk. Ook hier helpen wij bij de voorbereiding. De badkamer-installateur kan daarna gemakkelijk de badkamer monteren en aansluiten op de juiste leidingen.

Veelgestelde vragen

We begrijpen dat je misschien nog een aantal vragen hebt over het laten verleggen van leidingen. Daarom hebben we een aantal veelvoorkomende vragen voor je op een rijtje gezet. Heb je toch nog een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op!

De kosten zijn afhankelijk van je wensen en de grootte van de badkamer/keuken/toilet. We bieden graag een vrijblijvende offerte aan. Beschrijf je situatie en wensen in het contactformulier zodat we je een indicatie kunnen geven.

Installatiebedrijf Lommers is al meer dan 90 jaar actief. Sinds 1930 staat dit familiebedrijf bekend om snelle service en deskundige aanpak van loodgieterswerkzaamheden en alles wat te maken heeft met jouw airconditioning.

1. Jouw wensen

Samen kijken we naar jouw wensen. Wij denken graag met je mee en kunnen je adviseren. 

2. Prijsopgave

Heb je interesse? Wij kunnen vrijblijvend een offerte voor je opstellen. Akkoord? Dan gaan we verder met stap 3.

3. Wij doen het werk

Onze loodgieters gaan aan de slag. In een korte periode met minimale overlast verleggen we jouw leidingen.

Neem contact op

Wil jij weten of wij jou kunnen helpen bij het verleggen van leidingen? Of heb je nog vragen? Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bel ons