Bel 24/7 onze Pechhulp: 073 657 9143
Duurzame energie

Wij staan voor Duurzaamheid

Installatiebedrijf Lommers richt zich nadrukkelijk op het inzetten van duurzame technieken om het gebruik van fossiele brandstoffen terug te dringen. Daarbij kunnen klanten hun cv-ketel laten uit-faseren en overstappen op een warmtepomp die van elektrische energie gebruikmaakt. De benodigde elektrische energie kan met behulp van zonnepanelen worden opgewekt. De warmtepomp zorgt voor warm water voor de waterleiding en de cv-installatie. Ook met de zonneboiler ondersteunen we de vraag naar warm tapwater. De zonneboiler werkt niet autonoom maar in combinatie met de cv-ketel.

Overstappen

Installatiebedrijf Lommers realiseert de overstap naar energiezuinige en duurzame installaties met een zo hoog mogelijk rendement. Gericht op de inpassing van deze moderne technieken zorgt Installatiebedrijf Lommers voor de levering en installatie van de warmtepomp waarbij de cv-installatie fasegewijs verdwijnt. In de tussenliggende fase – waar hybride-systemen worden ingezet – wordt een combinatie van warmtepomp en cv-ketel toegepast.

 

Subsidie

De overheid verschaft subsidie met het oog op de toepassing van energiebesparende en duurzame maatregelen aan uw woning. Vraag onze adviseur naar de mogelijkheden.

Neem Contact op

Voor spoedeisende hulp bij pech zijn wij 24 uur per dag bereikbaar via onze Pechhulp: 073 657 9143.

Voor werkzaamheden die iets langer kunnen wachten, kunt u bij ons een afspraak maken via ons contactformulier, mail of telefonisch. 

Call Now ButtonBel ons