Bel 24/7 onze Pechhulp: 073 657 9143

SANITAIR ROSMALEN

Ontvang meer informatie of een

Woon je in Rosmalen en heb je hulp nodig op het gebied van sanitair? Wij kunnen u hierbij helpen. Onze loodgieters zijn bekwame vakmannen met jarenlange ervaring. Bij ons kun je terecht voor o.a. het plaatsen van je badkamer, badkamerrenovaties, het leggen van aansluitingen, verhelpen van verstoppingen en nog veel meer. 

onze Sanitair werkzaamheden

Sanitair installatie Rosmalen

Of je nu een bad, een douche of een toilet wil laten installeren, het installeren van sanitair vraagt om een ervaren monteur. Onze monteurs beschikken over veel ervaring, kennis en de juiste materialen. Of het nu gaat over het vervangen van een toilet of het plaatsen van een geheel nieuwe badkamer, wij hebben de juiste installateurs in huis. 

Sanitair onderhoud Rosmalen

Wij voeren ook onderhoud uit aan de sanitaire installaties regio Rosmalen. Denk hierbij aan het preventief doorspuiten van het binnenriool, het preventief afsluiten van de stopkranen in verband met vorstperiodes, controleren van alle sanitaire toestellen; kranen, wastafels, etc. 

Vragen of Advies? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs

Neem vandaag nog contact op voor alle nodige sanitaire werkzaamheden in omgeving Rosmalen. Onze experts staan voor u klaar om u te voorzien van vragen, advies of een vrijblijvende offerte. Stuur een bericht via ons contactformulier of bel ons voor direct contact.

Call Now ButtonBel ons