Voor slechts €715,- INCLUSIEF installatie

Oneflow Waterontharder

Om harde kalkaanslag in waterleidingen, huishoudapparaten en op het sanitair te voorkomen, gebruik je het beste de Oneflow waterontharder. Kalkaanslag heeft namelijk vele nadelen. Zo verkort het de levensduur van apparaten, vergroot het de kosten door een hoger energieverbruik en daarnaast is het schadelijk voor je huid. Gelukkig kun je hier op een snelle, voordelige en makkelijke manier vanaf komen met behulp van de Oneflow waterontharder.

Waarom een waterontharder?

Kalk is schadelijk voor zowel je apparaten als voor jezelf. Het gebruik van een waterontharder is hier de oplossing voor. Door het gebruik bespaar je kosten en ben je duurzamer bezig. Je verbruikt namelijk minder stroom, je apparaten gaan langer mee en je gebruikt hierdoor geen agressieve reinigingsmiddelen meer. Daarnaast is kalk slecht voor je huid. Het maakt je huid droog en het kan eczeem en psoriasis verergeren. Genoeg redenen om een waterontharder aan te schaffen.

Hoe werkt de Oneflow waterontharder?

De Oneflow waterontharder is een uniek en bewezen kalkreiniging systeem. Kalk is een mengsel van calciumcarbonaat en magnesiumzouten en in grote hoeveelheden vormt dit kalkaanslag. De werking van waterontharders is verschillend. Zo zijn er waterontharders die werken met filters alsook met zout of magneten. Alle soorten waterontharders filteren het water waardoor er geen kalk meer in het water zit. Onze Oneflow waterontharder gaat hier nog net een stapje verder. Deze waterontharder werkt namelijk met een speciale technologie genaamd Template Assisted Crystallization. Deze speciale techniek haalt het kalk niet uit het water, maar neutraliseert de kalk en zet het om in microscopische kristallen. Deze kristallen worden vervolgens afgevoerd via het water en hechten zich niet meer aan de binnenkant van leidingen.

Interesse in de OneFlow? Neem contact op!

Heb je interesse om de OneFlow waterontharder te kopen? Heb je hier nog vragen over of wil je een vrijblijvende afspraak maken met onze experts? Stuur ons dan een bericht of bel voor direct contact. 

Je ontvangt binnen 1 werkdag reactie.

velden met een * zijn verplichte velden

Voordelen waterontharder

Kiest u voor OneFlow waterontharder bij Lommers, dan kiest u voor de meest efficiënte en milieuvriendelijke technologie om uw water te ontkalken. Ons anti kalk systeem is een goede en duurzame investering voor je installaties en je eigen gezondheid. Hieronder hebben we de voordelen van het ontkalken van water met ons anti kalk systeem op een rij gezet.

Besparing

Gezonder

De OneFlow werkt ook als waterfilter

Naast dat de Oneflow je leidingen beschermt tegen kalkaanslag, filtert het ook nog eens het water. Dankzij een geïntegreerde 20 micron koolstoffilter is jouw water vrij van onaangename geuren en smaken maar blijven alle vitale mineralen in het water wel aanwezig.

One Flow

Wat kost een waterontharder?

De kosten van een waterontharder variëren. Gemiddeld liggen de kosten tussen de €700 en €1500. Hiernaast moet je nog wel de installatiekosten betalen. Daardoor kan de totale prijs oplopen tot wel €2000. Bestel bij ons en profiteer vandaag nog van een unieke aanbieding. Voor slechts €715 kunt u de Oneflow waterontharder kopen én ook laten installeren.

ONE FLOW KOPEN?

Bent jij geïnteresseerd en wil je graag meer weten over deze fantastische aanbieding? Stuur ons dan een bericht via ons contactformulier of geef ons een belletje. Wij vertellen je graag meer over dit geweldige product. Desgewenst kunnen we ook langskomen voor een persoonlijk gesprek. 

Bel ons