Voor slechts: €715,- INCLUSIEF installatie

Oneflow Waterontharder

Om harde kalkaanslag in waterleidingen, huishoudapparaten en op het sanitair te voorkomen, gebruik je het beste de Oneflow waterontharder. Kalkaanslag heeft namelijk vele nadelen. Zo verkort het de levensduur van apparaten, vergroot het de kosten door een hoger energieverbruik en daarnaast is het schadelijk voor je huid. Gelukkig kun je hier op een snelle, voordelige en makkelijke manier vanaf komen met behulp van ons anti kalk systeem. Je kunt deze kopen en laten installeren door Lommers! 

Voordelen van de Oneflow Waterontharder

Veel besparing

Gezonder voor jou

OneFlow als waterfilter

Naast dat de Oneflow je leidingen beschermt tegen kalkaanslag, filtert het ook nog eens het water. Dankzij een geïntegreerde 20 micron koolstoffilter is jouw water vrij van onaangename geuren en smaken, maar blijven alle vitale mineralen in het water wel aanwezig. 

Hoe werkt de Oneflow waterontharder?

De Oneflow waterontharder is een uniek en bewezen kalkreiniging systeem. Kalk is een mengsel van calciumcarbonaat en magnesiumzouten en in grote hoeveelheden vormt dit kalkaanslag. De werking van waterontharders is verschillend. Zo zijn er waterontharders die werken met filters alsook met zout of magneten. Alle soorten waterontharders filteren het water waardoor er geen kalk meer in het water zit. Ons anti kalk systeem waterontharder gaat hier nog net een stapje verder. Deze waterontharder is de beste en werkt met een speciale technologie genaamd Template Assisted Crystallization. Deze speciale techniek haalt het kalk niet uit het water, maar neutraliseert de kalk en zet het om in microscopische kristallen. Deze kristallen worden vervolgens afgevoerd via het water en hechten zich niet meer aan de binnenkant van leidingen.

Waarom heb je een waterontharder nodig?

Kalk is schadelijk voor zowel je apparaten als voor jezelf. Het gebruik van een waterontharder is hier de oplossing voor. Door het gebruik bespaar je kosten en ben je duurzamer bezig. Je verbruikt namelijk minder stroom, je apparaten gaan langer mee en je gebruikt hierdoor geen agressieve reinigingsmiddelen meer. Daarnaast is kalk slecht voor je huid. Het maakt je huid droog en het kan eczeem en psoriasis verergeren. Genoeg redenen om een waterontharder aan te schaffen.

One Flow

Neem contact op!

De kosten van een waterontharder variëren. Gemiddeld liggen de kosten tussen de €700 en €1500. Hiernaast moet je dan nog wel de installatiekosten betalen. Daardoor kan de totale prijs oplopen tot wel €2000. Bestel bij Lommers en profiteer vandaag nog van een unieke aanbieding. Voor slechts €715 kun je de Oneflow waterontharder kopen én ook laten installeren. Neem hiernaast contact op!

Interesse in de OneFlow?

Heb je interesse om de OneFlow waterontharder te kopen? Heb je hier nog vragen over of wil je een vrijblijvende afspraak maken met onze experts? Stuur ons dan een bericht of bel voor direct contact. 

Je ontvangt binnen 1 werkdag reactie.

velden met een * zijn verplichte velden

Bel ons