Bel 24/7 onze Pechhulp: 073 657 9143

VERSTOPPING DEN BOSCH

Neem contact op en

Woont u in Den Bosch en heeft u last van een verstopping in huis. Bijvoorbeeld in het toilet, de badkamer of in de keuken? Als loodgieter uit de regio zijn wij snel ter plaatse en lossen het probleem voor u op. Vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.

Wij verhelpen de volgende verstoppingen

Verstopte afvoer

Een verstopte afvoer is een veelvoorkomende verstopping. Erg vervelend want dit veroorzaakt nare luchtjes en het water loopt niet meer goed weg. Lukt het u niet zelf om de afvoer te ontstoppen, schakel dan een expert in. Wij kunnen de verstopte afvoer met spoed ontstoppen

Verstopte gootsteen

Een andere veel voorkomende verstopping is een verstopte gootsteen. Wij kunnen u hierbij helpen door de gootsteen te ontstoppen. Met de juiste materialen en ervaring in gootsteenonstoppingen, hebben wij het probleem in no-time verholpen.

Verstop riool

Niets is vervelender dan een rioolverstopping. U kunt dan geen gebruik meer maken van uw sanitaire voorzieningen. Wij adviseren om hier niet zelf mee aan de slag te gaan maar meteen onze hulp in te schakelen. Onze monteurs kunnen de verstopping snel en vakkundig oplossen.

VERSTOPPING LATEN OPLOSSEN?

Dus heeft u last van in een verstopping in uw riool, gootsteen of afvoer en wil u deze laten oplossen? Neem dan direct contact met een van onze monteurs op. Bij verstoppingen in Den Bosch zijn wij snel ter plaatse. Bij spoed zijn wij zelfs 24/7 bereikbaar. Aarzel niet en neem contact op.

Call Now ButtonBel ons