VERSTOPPING DEN BOSCH

Neem contact op en plan een afspraak

Woon jij in Den Bosch en heb je last van een verstopping in huis? Bijvoorbeeld in het toilet, de badkamer of in de keuken? Als loodgieter uit de regio zijn wij snel ter plaatse en lossen we het probleem voor je op. Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op om een afspraak in te plannen.

Wij verhelpen de volgende verstoppingen

Verstopte afvoer

Een verstopte afvoer is een veelvoorkomende verstopping. Erg vervelend want dit veroorzaakt nare luchtjes en het water loopt niet meer goed weg. Lukt het je niet zelf om de afvoer te ontstoppen? Schakel dan een expert in. Wij kunnen de verstopte afvoer met spoed ontstoppen.

Verstopte gootsteen

Een andere veel voorkomende verstopping is een verstopte gootsteen. Wij kunnen je hierbij helpen door de gootsteen te ontstoppen. Met de juiste materialen en jarenlange ervaring hebben wij het probleem in no-time verholpen.

VerstopT riool

Niets is vervelender dan een rioolverstopping. Je kunt dan geen gebruik meer maken van jouw sanitaire voorzieningen. Wij adviseren om hier niet zelf mee aan de slag te gaan maar meteen onze hulp in te schakelen. Onze monteurs kunnen de verstopping snel en vakkundig oplossen.

VERSTOPPING LATEN OPLOSSEN?

Dus heb jij last van een verstopping in het riool, gootsteen of afvoer en wil je deze laten oplossen? Neem dan direct contact met ons op. Bij verstoppingen in Den Bosch zijn wij snel ter plaatse. Bij spoed zijn wij zelfs 24/7 bereikbaar. 

Wij verhelpen ook verstoppingen in:

Den Bosch – RosmalenOss – Berlicum – Den Dungen – Vught – Vlijmen – Nieuwkuijk – Haarsteeg – Ammerzoden – Hedel – Velddriel – Kerkdriel – Empel

Call Now ButtonBel ons