VERSTOPPING VUGHT

Neem contact met ons op en we plannen samen een afspraak in

Woon jij in Vught en heb je last van een verstopping in huis? Bijvoorbeeld in het toilet, de badkamer of in de keuken? Als loodgieter uit de regio zijn wij snel ter plaatse en lossen wij het probleem voor je op. Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

Wij verhelpen verschillende soorten verstoppingen

Verstopte afvoer

Een veelvoorkomende verstopping is de verstopte afvoer. Erg vervelend want dit veroorzaakt nare luchtjes en het water loopt niet meer goed weg. Lukt het u niet zelf om de afvoer te ontstoppen, schakel dan een expert in. Wij kunnen de verstopte afvoer met spoed ontstoppen

Verstopte gootsteen

Een andere veel voorkomende verstopping is een verstopte gootsteen. Wij kunnen u hierbij helpen door de gootsteen te ontstoppen. Met de juiste materialen en ervaring in gootsteenonstoppingen, hebben wij het probleem in no-time verholpen.

Verstopt riool

Niets is vervelender dan een rioolverstopping. U kunt dan geen gebruik meer maken van uw sanitaire voorzieningen. Wij adviseren om hier niet zelf mee aan de slag te gaan maar meteen onze hulp in te schakelen. Onze monteurs kunnen de verstopping snel en vakkundig oplossen.

VERSTOPPING LATEN OPLOSSEN?

Dus heb jij last van een verstopping in huis en wil je deze zo snel mogelijk laten oplossen? Neem dan direct contact met ons op. Bij verstoppingen in Vught zijn wij extra snel ter plaatse. Bij spoed zijn wij zelfs 24/7 bereikbaar.

Wij verhelpen ook verstoppingen in:

Den BoschRosmalenOss – Berlicum – Den Dungen – Vught – Vlijmen – Nieuwkuijk – Haarsteeg – Ammerzoden – Hedel – Velddriel – Kerkdriel – Empel

Call Now ButtonBel ons